Molim vas ako mi možete dati savjet u vezi nekretnine, naime pokojni otac je ostavio kuću u Dalmaciji, na majku jedna polovica, a druga polovica na nas petero djece. Pošto sam ja udata u drugom mjestu, a s njima nisam u kontaktu tražila sam da mi moj dio isplate, a ja bi se odrekla svog prava vlasništva. Oni su pristali i sad me zanima koju cijenu bi trebala predložit da bi se oni složili i koja bi bila realna. Naime, kuća je nova, otprilike 12 godina stara u mramoru i kamenu. Nalazi se 150 m od mora, uz magistralu, pogled na more.

U velikoj garaži ispod cijele površine kuće može stati cca 7 auta, ispred kuće je dvorište 10 m2. U prizemlju se nalazi poslovni prostor u mramoru. Na 1. katu ima 4 sobe, dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, mali i veliki wc, s balkonima na južnoj i sjevernoj strani. Iza kuće je vrt 10-ak m2. Na kući nema krova već je ploča pa se može i dalje nadograditi u budućnosti. Mjere ne znam točno jer dugo nisam bila tamo, a oni mi nisu dopuštali dolazak. Ono što znam da se na katastru nalaze ove mjere 1) maslinjak 338 m2 2) maslinjak 90 m2 i kuća 26 m2.

Naime, oni sada očekuju poziv mog odvjetnika s iznosom koji ja i muž tražimo. Da li nam možete dati neku okvirnu cijenu ove nekretnine da bi mi mogli otprilike odrediti neki realni iznos. I nama i njima je u interesu to što prije završiti.

Sudski vještaci ne određuju cijene na ovaj način kako Vi tražite. Najbolje je da se obratite nekoj agenciji iz Vašeg mjesta ili sudskom vještaku. Sudski vještaci uglavnom rade na bazi proračuna odnosno procjene.

SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi