Ovaj daljinski sistem spremnika čine: Hall EffectTvinsite 6320S*1072E odašiljač (koji se montira na Rochester Junior ili Senior mjerač). Ovaj sistem očitava volumen tekućine u spremniku na udaljenosti od 100 m. Radi na 1,5 volt AAA. Alkalne baterije. Direktno očitavanje na spremniku.

OPIS ODAŠILJAČA

Hall Effect Twinsite™ senzor je magnetski vođen, Hall Effect, voltažno izlazni odašiljač sa izvodom na žice. To je tehnologija poluvodiča sa pomičnim kontaktima, što omogućava električni izlaz sa povezan sa razinom tekućine u komori. Kućište je hermetički zapečaćeno ultrazvučnim varom i električnom vezom, te zapečaćeno zaštitnom epoksidnom komorom.

OPIS PRIJEMNIKA

Prijemnik za unutarnju instalaciju čini plastična kutija (120 × 80 × 35 mm) koja se montira na zid sa 2 vijka. Prednja ploča ima digitalni LCD ekran, koji pokazuje volumen tekućine u odnosu na cjelokupan volumen i/ili posebnu šifru kao upozorenje na specifična stanja:

  • 2 znamenke neprestano: volumen tekućine u spremniku (% od cjelokupnog volumena)
  • 2 znamenke u razmacima: upozorenje na tekućinu ispod najniže razine (razina tekućine ispod 20 i 10%)
  • slova L.L. potrebno hitno punjenje (razina ispod 10%)
  • slova O.O. upozorenje na greške u sistemu (loša veza, prekid strujnog kruga ili kratki spoj)
  • slova P.F. i 2 znamenke naizmjence: upozorenje na nizak napon baterije (promijenite bateriju) naizmjence sa volumenom spremnika

ODOBRENJA

  • ISSEP 02 ATEX 027X, SYST CE
  • EEx ib II B T6

Izvor: SLADOVIĆ d.o.o.

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi