Pouzdanost

Izdržljive – dugotrajne pumpe za brz i tihi rad. Dizajn kliznih lopatica omogućuje kontinuirano djelovanje i nesmetan rad.

Jedinstvena osobina

Posljednji dizajn od 6 – lopatica pridonosi reduciranju razine buke u pumpi. Svi modeli imaju 1\” NPT odvodne dijelove i koriste se u ekskluzivnoj kombinaciji ventila koji djeluju kao zajednički povratni prijenosni ventil (nije potreban zaseban prijenosni ventil). LGF1 pumpe prihvaćaju standard c-faces montiranog motora.

Protočnost

Brzina motora 1750, Serija LG1pumpe omogućuje približno 8,0 gpm (30,3 lpm) na 50 psi (3,4 bar) i model LG1P omogućuje 13 gpm (49,2 lpm) na 50 PSI (3,4 bar).

Primjena

Punjenje rezervoara, motora, malih isparivača i raspršivača.

Pumpe s klizećim lopaticama

  1. Maksimalna brzina pumpe je 1750 RPM. Sporiji električni motor može se koristiti sa odgovarajućom primjenom protočnosti.
  2. Maksimalno određeni radni tlak je 350 psi (24,1 bar) za UNP i NH3 (limitiran na U.L. i N.F.P.A. 58)
  3. Dimenzija motora može biti određena grafikonom ilicjenikom br. 10-MTRG-01 (protueksplozivni priručnik za 1 do 1 ½ konjskih snaga, jednofazni motor također je upotrebljiv).
  4. Pumpna prirubnica prihvaća NEMA C-face motor sa 5 7/8\” kružnog vijka diametra. Pumpna prirubnica neće prihvatiti 182TC i 184TC okvir.

Kombinacija otpusnog / prijenosnog ventila

Blackmer pumpe jednostavnog dizajna i instalacije za sisteme sa propanom,
butanom i sličnim tekućim plinovima

Blackmer pumpe koriste rotor s laganim lopaticama što hlade tekućinu koja ulazi, a potom izlazi iz pumpne komore. Kako se rotor okreće, tekućina se raspoređuje unutar prostora s lopaticama sve do izlaza gdje se prazni kako se pumpna komora spušta. Svaka lopatica proizvodi pozitivan mehanički pritisak na tekućinu prije procesa.

Kontakte lopatica i komore podržavaju tri sile:

  1. Centrifugalna sila koja proizlazi iz rotacije
  2. Pritisak (tlak) koji se kreće između suprotnih lopatica
  3. Tlak u tekućini; ulazi između lopatica, raste i djeluje na pozadinu lopatica

Varijacije tlaka imaju minimalni efekt.

Isto je tako gubitak energije i vremena minimalan. Visoka efikasnost Blackmer pumpa koristi manje energije nego druge pumpe. Koristi snagu manje motorne jedinice i manje energije za rad pumpe poslije instalacije. Veliki kapacitet i manja brzina reduciraju trošenje. Prodiljen je vijek trajanja, bez korištenja servisa. Zamjena lopatica jednostavna je i laka. Ukloni se vanjska glava, izvadi stara lopatica i stavi nova reinstalirana glava.

Za manje od minute Vaša je pumpa spremna za rad. Većina eventualnih smetnji može se otkloniti bez isključivanja pumpe. Blackmer UNP pumpe opremljene su izmjenjivim zaticima, da zaštite pumpu i omoguće ekonomičnu i jednostavnu zamjenu. Nije potreban specijalan alat za zamjenu zatiga i za instalaciju novih, te se sve to može uraditi za nekoliko minuta i bez isključivanja pumpe.

Izvor: SLADOVIĆ d.o.o.

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi