DFV – Zamjena za prirodni plin – Model DFV2,5-5 do DFV14-8

  • Mješa UNP sa zrakom u oblik sličan prirodnom plinu
  • 100% pretvorba
  • Za upotrebu na niskim temperaturama
  • Zračni prigušivać za tihi rad (80dB na 3m udaljenosti)
  • Kapacitet ostaje isti za propan i UNP
  • Siguran i pouzdan
  • Stalna opskrba plinom na svim temperaturama
  • Osigurava da Vaši potrošaći nikada ne ostanu bez plina
  • Uređaj je eksplozivno ispitan i posjeduje tvornički znak koji to dokazuje
  • Potrošnja energije ispod 1 amp

Kompaktni sistem s kapacitetima 70, 200 i 400 kg/h mješavine UNP/zrak koja zamjenjuje prirodni plin od 0,3 odnosno 0,5 bar. Jednostavno se spoji tekući UNP na ulaz, a izlaz se spoji na liniju prirodnog plina (s nepovratnim ventilom između). Tijekom rada tekući UNP iz spremnika, prolazi kroz isparivač s direktnim plamenom i ulazi u “venturijevo” mješalište kao isparak. Isparak pod pritiskom prolazi preko “venturijeve” cijevi, a kinetička energija plina uvlači zrak iz atmosfere preko nepovratnog ventila.

Mješavina ponovno povećava tlak prolazeći kroz difozor prije nego uđe u spremnik. Sigurnosna armatura ukljućuje kontrolu visine nivoa tekućine, ventila protiv prepunjenja, visokog pritiska mješavine i niskog pritiska isparka. Tri manometra su postavljena radi lakšeg promatranja i namještanja pritiska mješavine plinova, ulaznog pritiska isparka i pritiska u “venturijevom” mješalištu.

Specifikacija

Opcija: Pumpna jedinica za UNP Blackmer KLGL 1,5 je pozitivno dispozicionirana centrifugalna jednostupanjska pumpa izrađena od duktilnog čelika, otporna na temperaturna i mehanička opterećenja, integralnim sigurnosnim ventilom koji štiti pumpu od zatvaranja protoka u cjevovodu, nemetalnim letećim lopaticama (Duravane) specijalno dimenzioniranim i lako zamjenjivim s maksimalnim učinkom do potpunog istrošenja. Specijalni dizajn daje maksimalne učinke uz minimalnu buku i smanjenje kavitacije na minimalnu mjeru. Elektromotor u protueksplozivoj zaštiti, snage 3kW, 1430 o/min, 400 V-50 Hz, IP 55, EE xde II CT4. Elastična spojka za spoj motora i pumpe sa zaštitnom oblogom. Komplet na metalnom postolju s kliznim postoljem za podešavanje udaljenosti motora od pumpe, potrebnim priključcima, nepovratnim ventilima, manometrima i prestrujnim ventilom.

Izvor: SLADOVIĆ d.o.o.

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi