Radijator Orion je treća generacija u našoj proizvodnji i nastavlja tradiciju kvalitetu svojih prethodnika. Izuzetnog dizajna, izrađen od aluminijske slitine koja omugućava brzi prijenos topline i gotovo neograničen vijek trajanja te bogatstvo palete boja. Estetski i tehnički usavršen Orion će u svaki prostor unijeti obilje topline i stila.

Ambalaža:

Radijatori su pakirani u termoskupljajuću plastičnu foliju koja štiti radijator. Dok se radijator montira foliju ne treba skidati; samo se na priključnim mjestima i mjestima predviđenim za ovjes prorežu otvori. Foliju je potrebno zadržati na radijatoru sve do završetka građevnih radova u objektu kako bi se radijator sačuvao od prašine i eventualnih oštećenja.

Priključenje na toplinski sustav:

Radijatori mogu se izravno uključiti u sisteme centralnog grijanja: u toplovodni sistem do 8 bara i u sistem centralnog grijanja s parom do 4 bara. Ogrijevni je medij u radijatorima umekšana ili demineralizirana voda. S obzirom na korozijsku stabilnost Ekonomik radijatora primjena medija ovisi samo o vrelovodnim kotlovima i izmjenjivačima topline. U manjim (individualnim) sistemima grijanja može za ogrjevni medij poslužiti i sirova voda. U većim direktnim ili indirektnim sistemima, kvaliteta vrele vode u mreži treba odgovarati kvaliteti vode propisanoj prema HRN M.E2.011. pH vrijednosti demineralizirane ili umekšane vode treba održavati u granicama 7-9,5 a dopušten je normalan sadržaj hidrazina i sredstava za alkaliziranje prema zahtjevima za kvalitetom napojne vode vrelovodnih kotlova ili recirkulacijske tople vode.

Jamstvo:

Za sve modele Orion jamstvo je dvanaest godina uz uvjet da je montaža stručno izvedena i da je upotreba sistema grijanja ispravna.
Napominjemo: kada sistem nije stalno u radu (vikendice), a vanjske temeperature padnu ispod -5 stupnjeva Celzija, voda u radijatoru može se smrznuti, a radijator popucati. Da bi se to spriječilo, potrebno je vodi u sistemu dodati antifriz u dovoljnoj koncentraciji. Jamstvo se ne odnosi na oštećenja nastala smrzavanjem.

Boja:

Radijatori su obojani su dvoslojnom bojom (anaforetičkom temeljnom bojom i epoksi-poliesterskom praškastom bojom). Standardna boja je bijela, RAL 9016. Postoji mogućnost odabira i deset boja iz LIPOVICA PALETE BOJA koje će oplemeniti prostor u kojem živite i radite.

Tehničke karakteristike:

Pribor SOLAR I ORION

  1. Redukcije
  2. Čep
  3. Konzola Solar
  4. Nogica KSK
  5. Distančnik
  6. Nogica LP
  7. Brtva
  8. Spojnica

Izvor: LIPOVICA d.o.o.

LIPOVICA d.o.o.
LIPOVICA d.o.o.
Proizvodi se mogu kupiti kod velikih ugovornih partnera diljem Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi