TRI GENIJALNE OSOBINE

ŠTEDLJIVI ZID

Variotherm modularni zid predstavlja izrazito štedljivi sustav grijanja i hlađenja, koji radi s niskim temperaturama vode u sustavu. U kombinaciji s alternativnim izvorima energije, troškovi grijanja su do 25 % niži!

FLEKSIBILNI ZID

Sustav od biološki i građevinski provjerenih Fermacell ploča potpuno se prilagodljivo postavlja na zidove i stropove s nagibom. Grijanje, hlađenje i završeni zidovi savršeno su objedinjeni u jednom rješenju.

ZID S KOJIM SE OSJEĆATE DOBRO

Variotherm modularne ploče tijekom hladnih godišnjih doba pružaju blagu toplinu zračenja. Ljeti učinkovito osvježavaju prostoriju na ugodnu temperaturu.

TAKO TO FUNKCIONIRA

Postaviti. Pričvrstiti. Povezati cijevi. Ugodni zid je dovršen. Modularne ploče montiraju se u suhoj gradnji na metalne, odnosno drvene podkonstrukcije. Variomodularne cijevi integrirane su u pozadinu biološki i građevinski provjerenih Fermacell ploča. Uključeno grijanje/hlađenje!

TAKO JE U ZIDU

Idealno za gradnje od drvenih greda, montažne kuće, stanove u potkrovlju i manje renovirane prostore: fleksibilni sustav ploča omogućuje ostvarenje svih želja za uređenjem. Utičnice, prekidači za svjetlo, slike na zidu: jednostavno!

TAKO JE U KOSINAMA

Izgrađen stan u potkrovlju? Cool! Variotherm modularne ploče savršeno se prilagođavaju svim kosinama i složenim konstrukcijama potkrovlja. Griju i hlade svaku prostoriju na posebno ugodan način. Bez ikakvog propuha i potpuno nečujno.

Najnovija tehnologija. Nadmoćan dizajn. Isprobano u praksi. Ugodna toplina zračenja.

Višestruko primjenjivi. Prilagodljivi. U kupaonicama, spavaćim sobama i dnevnim boravcima. Savršeni za ostvarenje svih želja za uređenjem.

Svijet stanovanja s Variotherm modularnim zidovima je tako kreativan! Jednostavno postavljen ispred zida, funkcionira kao šareni stilski element.

Bez montaže! Variomodularna cijev već je integrirana u pozadinu modularne ploče.

Objesiti slike? Dječja igra! Aluminijske višeslojne obložene cijevi lako se lociraju pomoću Variotherm lokatora cijevi ili uz pomoć termo folije.

Toplina u tren oka pokretom ruke. Sobni temperaturni kontrolori serije PIANO jamce jednostavnu i brzu regulaciju sobne temperature.

Drže! Jamčimo! Spojevi cijevi su 100 % čvrsti. Jednom spojeni, ostaju tako doživotno.

Jako lijepo osmišljeno! Svi Variotherm razvodnici grijanja/hlađenja sastavljeni su i tlačno ispitani!

TEHNOLOGIJA. SIGURNOST. VRSTE.

FASCINANTNO. SVE POTPUNO JEDNOSTAVNO.

Naš modularni zid je cjeloviti sustav najnovije tehnologije Variotherma, provjeren je u praksi desetljećima. Grijanje, hlađenje i gotovi zid predstavljaju savršeno rješenje u jednom. Podešene na optimalni prijenos topline, Variomodularne cijevi već su integrirane u pozadini biološki i građevinski provjerenih Fermacell ploča. Objesiti slike? Dječja igra! Aluminijske višeslojne obložene cijevi lako se lociraju pomoću Variotherm lokatora cijevi ili pomoću termo folije.

PROMIŠLJENO. DO NAJSITNIJIH DETALJA.

Variotherm je mislio na sve pojedinosti i mogućnosti vezane uz potrebne radne korake za brzo i jednostavno rukovanje. Tako se npr. na svim modularnim plocama nalaze unaprijed označene oznake za spojne točke. Ovo olakšava precizno postavljanje vijaka, izbjegava klizanje, budući da su točke poredane točno između cijevi. S ovim osjećajem sigurnosti, montaža se odvija bezbrižno.

PROVJERENO. SIGURNO JE SIGURNO.

Klimatski i ekološki prihvatljivo. Certificirana kvaliteta. Protupožarna zaštita. Modularni zid ispunjava najviše sigurnosne norme i provjeren je, među ostalim, od strane Instituta za tehniku protupožarne zaštite i ispitivanje sigurnosti IBS-Linz, vezano uz sigurnost protupožarne zaštite prema EN 1363-1, EN1364-1 i EN1365-2. Ispitni broj: 10111710.

JEDNOSTAVNO I BRZO MONTIRANO

1. PODKONSTRUKCIJA

Sve kao uobičajeno! Modularne ploče se kao i obično postavljaju u suhoj gradnji, na metalnu tj. drvenu podkonstrukciju.

2. MONTAŽA MODULARNIH PLOCA

Ploče centrirati na položaj. Pričvrstiti vijkom u centar oznake za vijak. Za savršenu povezanost, duž ruba nanijeti spojno ljepilo. Postaviti sljedeću ploču, podesiti i fiksirati.

3. ZAVRŠNA MONTAŽA

Spojiti Variomodularnu cijev s pomoću pritisnih spojnica jednom zauvijek. Gotovo! Spojevi ploča se uobičajeno popunjavaju kao i u suhoj gradnji. Vaš zid je spreman za ličenje ili za lijepljenje tapeta.

JAKI. ARGUMENTI. JAMČIMO.

  • Variotherm modularni zid predstavlja grijanje, hlađenje i gotov zid u jednom
  • Optimalno za gradnju drvetom, gotove kuće, potkrovlja i manja renoviranja
  • Kao grijanje: površinski, štedljivi niskotemperaturni sustav – uključujući zdravi ugodan osjećaj
  • Kao hlađenje: nečujno, bez propuha, s uštedom energije – jamčimo ugodnu sobnu klimu
  • Fleksibilni cjeloviti sustav: 10 modularnih ploča omogućuje ostvarenje svih želja za uređenjem prostora
  • Sigurne s protupožarnom zaštitom, biološki i građevinski provjerene Fermacell ploče
  • Zdrava toplina isijavanja za optimalnu udobnost
  • 10 godina jamstva
VARIOTHERM d.o.o.
VARIOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi