TRI GENIJALNE KARAKTERISTIKE

BRZO GRIJANJE

Linijski sustavi grijanja mogu se svugdje brzo ugraditi. Također i u renovirane prostore! Linijski sustavi i podno kanalno grijanje u tren oka reagiraju na odziv zbog male količine vode koju sadrže. Na taj način stvaraju pretpostavku za sveukupno ugodan ugođaj u prostoriji.

GRIJANJE KOJE ŠTITI

Hladni vanjski zidovi, kao i prohladne staklene površine predstavljaju potencijalne hladne mostove. Variotherm linijski sustavi i podno kanalno grijanje izgrađuju slojeve toplog zraka, pouzdano zaklanjaju hladne površine i na taj način uspješno štite od stvaranja plijesni.

INDIVIDUALNO GRIJANJE

Linijsko i podno kanalno grijanje elegantnog su, diskretnog i prilagodljivog dizajna. Kućišta linijskih sustava dostupna su u više od 200 RAL boja, a moguće su i individualne narudžbe u uzorku npr. punog drveta i sl. Ravne ili zaobljene rešetke podnog kanalnog grijanja dostupne su u 6 različitih boja.

TAKO EFIKASNI

Možete izabrati! Sustavi linijskog i kanalnog podnog grijanja visoke učinkovitosti i atraktivnog dizajna. Srce oba sustava predstavlja grijač razvijen u Variotherm-u. Brzo i pouzdano odijelite zrak u prostoriji od hladnoće i pritom sačuvajte potpunu udobnost.

TAKO SVESTRANI

Niti jedan drugi način grijanja nije toliko individualno primjenjiv kao što su to linijski sustavi. Uz pomoć raznolikih mogućnosti njihova oblaganja, savršeno pristaju u svim prostorima. Arhitektonski osmišljeno, podno kanalno grijanje postavlja se uzduž staklenih fasada, kao i u ulaznim prostorima i u zimskim vrtovima.

TAKO ŠTEDLJIVO

Linijsko i podno kanalno grijanje djeluju izuzetno brzo. U usporedbi sa svim ostalim vrstama grijanja koja kao medij koriste toplu vodu, ova grijanja rade s minimalnom količinom vode. U kombinaciji s niskim temperaturama vode za grijanje, rezultat je izvanredna ušteda energije.

Najnovija tehnologija. Promišljen dizajn. Provjereno u praksi. Ugodna toplina zračenja.

Kristalno čiste prednosti! Variotherm linijski sustavi i podno kanalno grijanje učinkovito štite od hladnih mostova i pružaju potpunu udobnost.

Čudesno diskretni. Višestruko primjenjivi u stambenim prostorijama, zimskim vrtovima i verandama, školama, gastronomskim objektima, fitnes centrima, izložbenim prostorima, uredima i upravnim zgradama.

Viša učinkovitost. Efikasnije grijanje. Grijaći elementi razvijeni od tvrtke Variotherm primjenjuju se kod linijskih sustava i kod podnog kanalnog grijanja.

Život je šaren!
Metalna kućišta pokrova Delta i Beta raspoložive su u 200 RAL boja.

Jednostavna montaža. Stabilan oslonac. Pokrovi se uz pomoć držača brzo i jednostavno instaliraju duž zidova, niša, izbočina i podnožja prozora.

Individualna temperatura može se podesiti pomoću sobnog temperaturnog kontrolera.

Variotherm razdvodnik isporučuje se sastavljen i ispitan pod tlakom.

TEHNOLOGIJA. MODELI. VRSTE.

POSEBNI GRIJAĆI ELEMENTI

Tehničko srce Variotherm linijskih sustava predstavljaju posebni grijaći elementi razvijeni u tvrtci Variotherm. Visoko učinkoviti. Optimiziraju gubitak topline.

IZVORNI SUSTAVI CLASSIC

Posebnost slobodnog izgleda. Sustavi Classic sastoje se od čistih grijaćih elemenata i držača. Moguća je isporuka s posebnim kućištima po želji (npr. puno drvo).

PROMJENJIVI SUSTAVI DELTA

Krajnje diskretni sustavi Delta vizualno se prilagođavaju svakom zidu poput kameleona. Preko 200 RAL boja ispunjava gotovo svaku želju glede dizajna metalnog kućišta.

SAMOSTOJEĆI SUSTAVI BETA

Elegantni i viseći sustavi Beta ne instaliraju se na zid, nego se tankim stupcima oslanjaju na pod. Za odabir boje metalnog kućišta na raspolaganju je jednako tako izbor od preko 200 RAL boja.

LINIJSKI SUSTAVI

JEDNOSTAVNO I BRZO MONTIRANO

1. PODKONSTRUKCIJA

Sustavi Delta i Classic mogu se pričvrstiti na sve gotove, ožbukane zidove, drvene panele, niše, zidne izbocine ili podnožja prozora. Slobodno viseći Beta sustavi ne postavljaju se na zid nego na diskretne nosače na podu.

2. MONTAŽA LINIJSKIH SUSTAVA

Svi radni koraci prilikom izvođenja razvijeni su od strane profesionalaca u praksi. Iz tog se razloga montaža izvodi brzo i može je izvesti samo jedna osoba. Sustavi Delta i Classic: jednostavno-nosac pričvrstiti vijcima na zid i staviti grijaće elemente. Sustavi Beta: pričvrstiti nosac na pod, potom montirati nosac i na kraju postaviti grijaći element.

3. ZAVRŠNA MONTAŽA

Završna je montaža kod sva tri modela vrlo brzo gotova. Priključiti grijaće elemente. Postaviti kućište. Gotovo.

PODNO KANALNO GRIJANJE

TEHNOLOGIJA. MODELI. VRSTE.

SNAŽNA TEHNIKA

Grijaći elementi razvijeni i proizvedeni u Variothermu sastoje se od bakrene cijevi (ili po izboru cijevi od nehrđajućeg čelika), s posebno oblikovanim aluminijskim grijaćim lamelama. Dugogodišnja tehnologija, isprobana u praksi, jamci iznimno visok stupanj učinkovitosti i omogućuje energetski efikasno grijanje.

PODNO KANALNO GRIJANJE BKH 1

Podno kanalno grijanje BKH 1 odlikuje se pojedinačnim snažnim grijaćim elementom. Njegova širina iznosi 180 mm. Dostupno je u dvije različite visine: 140 mm ili 90 mm. Duljina se može slobodno izabrati i naručiti prema izmjerama, u skladu s arhitektonskim zahtjevima .

PODNO KANALNO GRIJANJE BKH 2

Snažno podno kanalno grijanje BKH 2 raspolaže s dva grijaća elementa, s još većim učinom grijanja. Njegova širina iznosi 260 mm. BKH 2 je također dostupno u dvije različite visine: 140 mm ili 90 mm. Duljina se također i u ovom slučaju može slobodno izabrati i naručiti točno po mjeri.

Jedinstveno: Variotherm podno kanalno grijanje ima grijaći element neposredno uz staklenu površinu. Zbog toga se duž hladnih površina u najkraćem vremenu formira sloj toplog zraka i štiti od utjecaja hladnoće.

UZDUŽNE ILI POPRECNE REŠETKE U 6 RAZLICITIH BOJA

Uzdužne i poprečne rešetke vizualno su oblikovane i jednostavne za čišćenje. Dostupne su u bojama: prirodni aluminij, svijetli mesing, mesing, svijetla bronca, tamna bronca i crna.

PODNO KANALNO GRIJANJE

  1. Podni kanal
  2. Grijaći element
  3. Zračna pregrada
  4. Uzdužne ili poprečne rešetke
  5. Vijak za podešavanje visine
  6. Bakrena cijev/ po želji od nehrđajućeg čelika
  7. Zelena stranica
  8. Montažni nosac

STABILNO POSTAVLJENI. BEZ PUNJENJA ISPOD.

Daljnja karakteristika Variotherm podnog kanalnog grijanja su vijci za efikasno postavljanje podešavanjem visine. Iz tog razloga nema potrebe za punjenjem ispod kanala. Podno kanalno grijanje je trenutačno prohodno, netom nakon postavljanja.

PODNO KANALNO GRIJANJE

JEDNOSTAVNO I BRZO MONTIRANO

1. PODLOGA ZA MONTAŽU

Za podlogu je prikladna svaka uobičajena podloga kao što je betonska ploča prije izlijevanja estriha. Također, prikladna je podna nadgradnja od drveta.

2. POSTAVLJANJE PODNOG KANALNOG GRIJANJA

Kvaliteta naše ponude sastoji se u tome da se sva Variotherm podna kanalna grijanja isporučuju prema stvarno izmjerenoj duljini i prethodno su sastavljena. Na planiranom mjestu treba ih još samo centrirati i pričvrstiti vijcima. Pomoću vijaka za prilagodbu podni kanal se postavlja na točno željenu razinu poda. Uvijek je moguća naknadna prilagodba. Punjenje ispod kanala nije potrebno.

2. ZAVRŠNO POSTAVLJANJE

Nakon priključivanja podnog kanalnog grijanja na krug grijanja, cijeli sustav spreman je za korake koji sljede-kao što su izlijevanje estriha ili postavljanje završne podne obloge. Nakon postavljanja ravne ili zaobljene rešetke, elementi su trenutačno prohodni.

JAKI. ARGUMENTI. JAMČIMO.

LINIJSKI SUSTAVI

  • Brzo djelujući grijaći sustav s toplom vodom
  • Štiti okoliš i štedi energiju
  • Izuzetno fleksibilan i individualan
  • Učinkovito neutralizira djelovanje utjecaja hladnoće rashlađenih površina
  • Formiranje sloja toplog zraka duž hladnih zidova
  • Sprječava nastanak vlage i plijesni na zidovima
  • 10 godina jamstva

PODNO KANALNO GRIJANJE

  • Zaobljena ili ravna rešetka u 6 različitih boja
  • Učinkovito štiti od utjecaja hladnoće staklenih površina
  • Brzo stvara sloj toplog zraka duž hladnih staklenih površina
  • Vizualno nenametljiv – ni na koji način ne smeta korištenju prostorije
  • Izrađuje se prema stvarnoj duljini, na osnovu izmjera
  • Jamčimo kratke rokove isporuke
  • 10 godina jamstva
VARIOTHERM d.o.o.
VARIOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi