TRI GENIJALNE OSOBINE

RASHLADNI STROP

Variotherm modulirano hlađenje stropova je prednost koje se čovjek, nakon što je jednom iskusi, nikad ne želi odreći! Čak i više od toga: posebno u modernoj arhitekturi i posvuda gdje su planirane velike staklene površine, stropno hlađenje je gotovo neophodno. Stilski dizajn nalazi ovdje puni komfor!

STROP KOJI GRIJE

Ispravno postavljeno, stropno grijanje je jako cool. Kao alternativa ili nadopuna zidnom grijanju i/ ili podnom grijanju na krajnje energetski štedljiv način doprinosi idealnoj sobnoj temperaturi.

TIHI STROP

Variotherm modularni stropovi predstavljaju hlađenje i grijanje u jednom rješenju. Dok rade, potpuno su nečujni. Bez klima uređaja koji rade buku. Nikada više hladno puhanje za vratom. Modularne ploče se, po izboru, mogu montirati s akustičnom površinom za apsorpciju zvuka. Na taj se način buka i zvukovi učinkovito reduciraju i stvara se ugodna sobna i radna atmosfera.

UGODNO COOL

Variotherm sustav hlađenja/ grijanja modularnim stropovima rezultira zdravo klimatiziranim prostorijama, bez dosadnog propuha s iznimnom učinkovitošću. U uredima, stanovima u potkrovlju, stambenim kućama, školama, terminalima i dvoranama za događanja. Sve želje arhitekata moguće je ostvariti s pomoću četiri varijante sustava. Potpuno lijepo, cool i vrlo brzo!

UGODNO TOPAO

Zahvaljujući integriranom hlađenju/ grijanju, stropne funkcije poprimaju dodatnu korisnu funkciju. Modularni strop neprestano osigurava optimalnu temperaturu prostorije. Fleksibilan sustav ploča prilagođava se svim prostorima, kao i potkrovljima.

UGODNO TIH

Svi Variotherm modularni stropovi su nečujni, energetski i ekološki neškodljivi. Zvučno izolirane akustične površine koje je moguće naručiti po izboru, sprječavaju dodatno opterećenje stresom koji proizvodi buka i doprinose boljoj djelotvornosti i sposobnosti koncentracije na radnom mjestu.

Hlađenje i grijanje velikih površina. Energetski i ekološki neškodljivo. Apsolutno nečujno. Provjereno na protupožarnu zaštitu i biološki i građevinski certificirano.

Ugodna atmosfera u stanovima, prostorijama i na radnom mjestu. U uredima, stanovima u potkrovlju, stambenim kućama, stanovima, školama, predavaonicama ili dvoranama za događanja.

Fleksibilna sloboda uređenje prostora! Za sve stropne konstrukcije.


Fiksne i pripremljene gotove. Variomodularna cijev već je integrirana na poleđini modularne ploče.


Prigušivanje zvuka: ploča s otvorima na poleđini je presvučena akustičnim flisom.


Toplina u tren oka pokretom ruke. Sobni temperaturni kontroleri serije PIANO jamce jednostavnu i brzu regulaciju sobne temperature.


Drže! Jamčimo! Spojevi cijevi su 100 % čvrsti. Jednom spojeni, ostaju tako cijeli životni vijek.


SVE. OKOLO. NAOKOLO.


Variotherm kvaliteta do najsitnijih detalja: Svi Variotherm razvodnici grijanja/ hlađenja sastavljeni su i ispitani na tlak!

TEHNOLOGIJA. VRSTE. POVRŠINE.

DVA OSNOVNA FLEKSIBILNA SUSTAVA

Variotherm nudi dva osnovna sustava u savršenom skladu s odgovarajućim građevinskim zahtjevima: strop ModulStandard (za podkonstrukciju pričvršćenu vijcima) i strop ModulRaster (za spuštene stropne podkonstrukcije). U obje varijante, Variomodular cijevi već su integrirane na pole ini biološki i građevinski provjerenih Fermacell ploča.

SA ILI BEZ AKUSTIKE

Variotherm modularne ploče moguće je isporučiti s glatkom površinom, kao i s akustičnom površinom koja apsorbira zvuk. Posebni detalj: kod Variotherma, otvori na akustičnim pločama nisu pokriveni rashladnim/ grijućim elementima, što pridonosi provjerenoj i zajamčenoj redukciji zvuka!

Strop ModulStandard – klasični

Za stropne podkonstrukcije pričvršćene vijcima

Promjenjivo područje: prilagodba visine, utičnice itd..

Strop ModulStandard – akustični

Za stropne konstrukcije pričvršćene vijcima

Strop ModulRaster – klasični

Za spuštene stropne konstrukcije

Strop ModulRaster – akustični

Za spuštene stropne konstrukcije

JEDNOSTAVNO I BRZO MONTIRANO

1. PODKONSTRUKCIJA

Fleksibilne Variotherm modularne ploče donose zadovoljstvo zbog brojnih mogućnosti prilagodbe. Montaža slijedi sasvim jednostavno kao i kod uobičajene suhe gradnje. Za podkonstrukciju su prikladne konstrukcije od metala i od drvenih greda.

2. POSTAVLJANJE MODULARNIH PLOČA

Ploču namjestiti na položaj. Pričvrstiti vijkom na označenom mjestu. Nanijeti ljepilo duž ruba za 100 %-tno prianjanje. Staviti sljedeću ploču i zavinuti vijak. Gotovo.

3. ZAVRŠNA MONTAŽA

Spojiti Variomodularnu cijev s pomoću pritisnih spojnica jednom zauvijek. Priključiti na razvodnik grijanja/ hlađenja s izoliranom Variomodularnom cijevi. Gotovo! Gipsokartonske ploče uobičajeno se montiraju kao i u suhoj gradnji. Nakon tih radnji zid je spreman za ličenje.

JAKI. ARGUMENTI. JAMČIMO.

  • 6 individualnih cjelovitih sustava
  • Štedljivi, niskotemperaturni sustavi
  • Mogućnost savršene kombinacije s toplinskim crpkama, solarnim sustavima i postrojenjima na biomasu
  • Optimalan prijenos topline i točnost polaganja
  • Cijev VarioProFil 16 × 2 Laser cijev ima do 15 % veću površinu od usporedivih cijevi!
  • Ravnomjerna temperatura poda zahvaljujući brižljivom sustavu postavljanja
  • Jednostavna i brza montaža
  • 10 godina jamstva
VARIOTHERM d.o.o.
VARIOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi