TANKOSTJENE BETONSKE LETVE

Letve dolaze u standardnoj veličini (1800 × 147 mm), i mogu se lako montirati i obrađivati na licu mjesta – i od strane kvalificiranih specijalista, kao i kućnih majstora. Na zahtjev su dostupni i drugi formati (širine: 105 – 302 mm; duljine: 600 – 2400 mm).

NISKI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

Za razliku od drvenih obloga, koje treba održavati u redovitim intervalima Rieder letve za zidne obloge ne treba ni biti brusiti niti bojati. U slučaju oštećenja, pojedinačne je letve lako zamijeniti.

RAZNOLIKE PRIMJENE

Fasade, obloge trijemova, spremišta, terasa, vrtnih sjenica, garaža, ograda i još mnogo toga.

VISOKA VATROOTPORNOST

Ploče su apsolutno vatrootporne, klase zapaljivosti A1, nezapaljive, i kao takve predstavljaju sigurnu alternativu tradicionalim drvenim oblogama.

BOJE I TEKSTURE

Öko skin letve za idne obloge bojaju se prirodnim pigmentima i ddostupne su u 12 različitih boja. Prirodne, autentične boje Öko skin letava pristaju u okoliš i stapaju se s prirodom. Površina Öko skin letava je pjeskarena promjenjivim pritiskom što njezinu površinu čini življom.

SUSTAV PRIČVRŠĆENJA

Öko skin se može pričvrstiti vijcima ili zakovicama odgovarajuće boje na drvenu ili aluminijsku podkosntrukciju. Letve je moguće i lijepiti sustavom ljepljenja, kao npr. Sika Tac panel.

RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
RAVAGO BUILDING SOLUTIONS CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Veleprodaja i isporuka na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi