Protuprašni premaz za zaštitu i dekoraciju betonskih podova u halama, skladištima, industrijskim pogonima, servisnim radionama, garažama.

Primjena:

PODOLIT PP je protuprašni premaz izrađena na bazi sintetskih smola i aditiva otopljenih u organskim otapalima, mehanički čvrstim punilima, svjetlostalnim pigmentima i služi za, zaštitu i dekoraciju betonskih podnih površina.

Priprema podloge:

PODOLIT PP se nanaša na čvrstu, suhu, obezmašćenu, otprašenu betonsku podlogu ili glazuru. Naročito treba paziti da se odstrani cementna stranica.

Nanašanje:

PODOLIT PP se nanaša valjkom, četkom ili špricom. Prije nanošenja PODOLIT PP-a koristi se PODOLIT PP PRAIMER.

PODOLIT PP nanosi se u dva sloja (prema potrebi) prikladno razrijeđen prema uvjetima rada (temperatura I vlaga). Prvi sloj se jače razrijedi radi dubljeg penetriranja u podlogu. Razrjeđuje se PODOLIT RAZREĐIVACEM. PODOLIT PP se isporučuje u sivoj boji. Po želji kupca isporučujemo i u željenoj nijansi.

Uvjeti rada:

PODOLIT PP je zapaljiv. Raditi u prozračnim prostorima. Prilikom rada koristiti uobičajena zaštitna i sredstva. PODOLIT PP se može nanašati na temperaturi od +10°C do +35°C preporuča se rad na temperaturi od + 15°C do +30°C.

Potrošnja:

Izdašnost PODOLIT PP ovisi o zaglađenosti i poroznosti podloge, a kreče se od 0,35 – 0,45 l/m2 (2,5 – 3,5 m2/l u dva sloja.

Pakiranje

PODOLIT PP se isporučuje u metalnoj ambalaži.

Skladištenje:

U originalnoj ambalaži na suhom i prozračnom prostoru zaštićenom od sunca i izravnog izvora topline. Proizvod čuvati izvan dosega djece.

Rok trajanja:

12 mjeseci propisno uskladišten u originalnoj ambalaži.

Napomena:

Uputstva su dana na bazi ispitivanja i iskustva u praksi sa svrhom prikaza da se postigne maksimalna iskoristivost proizvoda u primjeni i zaštiti pri radu bez pravne obveze. Za dodatne informacije obratite se našoj službi primjene.

Tehnička svojstva:

  • Čvrsto prianja uz betonsku podlogu (duboko penetrira)
  • Postojana prema sredstvima za pranje i dezinfekciju
  • Izdrži pritisak pranja od 50 do 100 bara
  • Specifična gustoća 1200 – 1250 g/l
  • Debljina 1 sloja premaza 100 – 200 pm
  • Otporan na blaže lužine i kiseline
  • Otporan na ulje i naftu

Više:

Izvor: POLIESTER-UNIVERZAL D

POLIESTER BRAJDIĆ d.o.o.
POLIESTER BRAJDIĆ d.o.o.
Dostupnost na području cijele Hrvatske i Europe.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi