Toplinska izolacija i paropropusna folija. Izolacija od 1 cm zamjenjuje 24 cm mineralne vune.

SKYTECH je napredni izolacijski sistem francuskog proizvođača Winco Tech. Radi se o negorivoj reflektirajućoj izolaciji koja se primjenjuje kao toplinska izolacija sa unutrašnje strane na zidovima, stropovima i u podrumima te sa vanjske strane kod izoliranja krovišta, te kod vanjskih fasada za sve vrste građevina.

  1. Iskustvo kupaca – Kutina
  2. Iskustvo kupaca – Čakovec (1.dio)
  3. Iskustvo kupaca – Čakovec (2.dio) – termografska usporedba
  4. Termografija krova iz Čakovca (PDF)

Sa imperativom da se smanji potrošnja energije u privatnim i poslovnim objektima, zrakonepropusnost ovojnice stambenog objekta smatra se važnom u prvom redu zbog smanjenih gubitaka energije i ostvarenja udobne unutrašnje mikroklime. Instalirana kao podloga krovnom pokrovu, SKYTECH stvara potpunu izolacijsku omotnicu na krovu eliminirajući toplinske mostove i gubitke topline zbog izmjene zraka na krovištu. Ovaj tip ovojnice omogućava paropropusnost krovne konstrukcije.

SKYTECH kao jedan proizvod daje 2 rješenja – izolaciju i paropropusnost krovišta. Time se sa jednim proizvodom može zamijeniti izolacija i paropropusna folija koje se koriste kod postavljanja krovišta. Proizvod se odlikuje svojstvima visoke otpornosti i gustoće (110 kg/m3) te sa zvučnom izolacijom od Rw=16 dB. Zahvaljujući visokoj paropropusnosti primjenom SKYTECH-a izbjegavaju se problemi kondenzacije i pojave plijesni u stambenom prostoru, objekt je zaštićen od vanjskih vremenskih utjecaja, pogotovo u slučaju oštećenja tradicionalnog krovnog pokrova.

SKYTECH je neškodljiv materijal, bez azbesta, formaldehida ili bilo kakvih drugih štetnih sastojaka. Za njegovu proizvodnju koristi se 90% recikliranih sirovina, a on sam je materijal koji se u potpunosti može reciklirati.

Karakteristike SKYTECH izolacijskog sistema:

  1. Ušteda vremena i novca – jedan proizvod koji zamjenjuje izolacijski materijal i paropropusnu foliju – 1 cm Sky Techa zamjenjuje 24 cm mineralne vune
  2. Ušteda energije – ugodna mikroklima zimi i ljeti
  3. Visoka paropropusnost – eliminira problem kondenzacije i moguća primjena na već postojeća rješenja
  4. 100% vodootporna, hermetička, nepoderiva, nezapaljiva
  5. Ekološki materijal – može se u potpunosti reciklirati

SKYTECHTehničke Smjernice (PDF, 6,6 MB)

Reference:

Izvor: POLO-COMMERCE d.o.o.

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi