Schiedel FINAL je montažni dimnjački završetak iz tipskih i strukturno obrađenih betonskih elemenata koji završetku dimnjaka iznad krova daju izgled obzida iz opeke. Završetak FINAL je sistemska nadogradnja Schiedel dimnjaka UNI***plus jer je s njim dimenzijski usklađen.

U potkrovnom i nadkrovnom dijelu nadomiješća betonske dimnjačke plašteve, daje izgled završetku dimnjaka i istovremeno štiti unutarnju keramičku cijev i toplinsku izolaciju od vanjskih atmosferskih utjecaja. U uglovima FINAL plašteva su rupe namijenjene za statičko ojačanje (armiranje) čime se postiže dodatna povezanost elemenata u cjelinu, a dimnjak postiže odličnu protupotresnu sigurnost.

Dimnjak se do potkrovnog dijela izrađuje od klasičnih dimnjačkih plašteva dok u nadkrovnom dijelu plašteve zamijenjuju FINAL elementi koji su u unutrašnjosti oblikovani isto kao klasični dimnjački plaštevi što znači da su dimenzijski prilagođeni dimnjačkoj cijevi i toplinskoj izolaciji što omogučava prozračivanje dimnjaka.

Prodajni program

FINAL završetak dimnjaka izrađuje se za dimnjački sistem UNI***plus promjera 12-20 cm.

Uputstvo za montažu FINAL završetka

Uputstvo za montažu ADRIA završetka

Schiedel završetak dimnjaka ADRIA izrađuje se za jednostruke dimnjačke sisteme UNI***plus za promjere 12, 14, 16, 18 i 20 cm.

SCHIEDEL - PROIZVODNJA DIMNJAKA d.o.o.
SCHIEDEL - PROIZVODNJA DIMNJAKA d.o.o.
Prodaja na području cijele Hrvatske putem ovlaštenih Schiedelovih partnera (350 trgovina).
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi