Cjevovodi sanitarne vode i radijatorskog grijanja s PE-Xa sustavom


NAJNOVIJA DOSTIGNUĆA ZA VAŠ PROJEKT S UPONOROVIM PE-XA SUSTAVOM

Vodoinstalacijski PE-Xa sustav

Više od 30 godina iskustva s najboljim polietilenskim cijevima

Uponorov PE-Xa sustav je sljedeći primjer vodoinstalacijskih rješenja kojima je osnovni element PE-Xa cijev. Polietilenska cijev izrađena od umreženog polietilena pokazuje izuzetnu robusnost i savitljivost te izuzetne dugoročne performanse. Također, higijena i otpornost na vruću vodu čine PE-Xa cijev idealnim rješenjem za instalacije slavina i spajanje radijatora.

Ključne prednosti Uponorovog PE-Xa sustava:

  • brza, laka i sigurna instalacija
  • investicija s dugotrajnom pouzdanošću
  • stalno i dugotrajno testiranje u stvarnim uvjetima – već 30 godina


Polietilenska cijev nudi najviši higijenski standardi i izvrsne karakteristike materijala za najveću sigurnost i fleksibilnost


Uponorove spojnice, za cijevi promjera od 25 do 110 mm

Maksimalna efikasnost iz jedne ruke

Naš cilj je opskrbiti vas kompletnim rješenjima za izvođenje instalacija. Zato Uponor PE-Xa sustav uključuje naše PE-Xa cijevi (od 14 do 110 mm) i pripadajući set odgovarajućih fitinga. Ovisno o dimenzijama, ti se fitinzi izrađuju od napredne polifenil-sulfone plastike (PPSU) ili mjedi (mesinga).

Na komercijalnim, javnim i industrijskim objekatima, gdje su potrebne veće dimenzije, do punog izražaja dolazi modularni dizajn PE-Xa sustava. Budite sigurni, naći ćete prave komponente za sve vaše potrebe. Izbor ovisi o vama. Odlučite li se za tradicionalnu instalaciju s T-komadima ili vam je draže direktno spajanje s razdjeljivačima uvijek ćete naći širok izbor Uponorove dodatne opreme i alata.

Sigurnost i pouzdanost koje se isplate

Pristupiti vašem projektu s Uponorovim PE-Xa sustavom znači raditi s izvanrednim materijalima i vrlo jednostavnom izvedbom instalacije. No, postoje još dvije bitne prednosti: profitabilna investicija i sigurnost na najduže moguće razdoblje.

Time ne smanjujete samo trošak instalacije, već i troškove održavanja. Također, u tom sustavu nema troškova rekonstrukcije zbog korodiranih ili začepljenih cijevi. Kad se jednom pravilno instalira, naš PE-Xa sustav će funkcionirati savršeno sigurno barem 50 godina. Razmišljate li o preprodaji objekta, to je bitan čimbenik u određivanju povoljnije cijene.

Concord Pacific Place, Vancouver, Kanada, opremljen je Uponorovim PE-Xa instalacijama sanitarne vode

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi