ZDRAVA, UDOBNA I PROFITABILNA INVESTICIJAUPONOROVO INOVATIVNO PODNO GRIJANJE

Podno grijanje

Nekoliko činjenica o podnom grijanju

U svim usporedbama, podno grijanje ima bolje performanse od običnog, pa ne čudi što je sve interesantnije investitorima, izvođačima i projektantima. Najviše od svega, podno je grijanje – zdravo. Uz manju konvekcijsku cirkulacija zraka i bolju prevenciju stvaranja plijesni, dodatni je argument i smanjeno razmnožavanja grinja, što je itekako zanimljivo onima koji pate od alergija.

Osim toga, podno grijanje nudi ljudima raspodjelu temperature koja je najbliža najugodnijem modelu za udoban boravak u kvalitetno zagrijanom prostoru – tople noge, hladna glava.

Profitabilna buduća investicija uz najveću energetsku efikasnost i okolišnu osviještenost

Efikasnost i ekonomičnost – dvije su najveće prednosti ižarujućeg grijanja, posebno važne onima koji traže najbolji omjer cijene i kvalitete. Značaj tih odlika raste i zbog stalno rastućih cijena grijanja.

Naši podni sustavi su ekološki čisti i predstavljaju posljednju riječ tehnologije – a dokazano smanjuju potrošnju energije.

Prikladna modularna instalacija za maksimalnu efikasnost pri gradnji

Pametna PE-Xa tehnologija cijevi

Uponor PE-Xa cijevi imaju izvrsne termalne i mehaničke karakteristike. Za primjenu u podnom grijanju izrađuju se s dodatnim slojem koji sprečava difuziju kisika.

Automatika

Individualna kontrola sobne temperature pomoću našeg standardnog rješenja je
posebno dizajnirana za nove zgrade. Njezine komponente kompatibilne su sa svakim Uponorovim sustavom podnog grijanja.

Razdjeljivači od nehrđajućeg čelika

U izvedbi s vijkom za balansiranje ili s indikatorom protoka u veličinama od 2 do 12 priključaka/otvora i s mnogo dodatne opreme.

Vrhunske MLCP-cijevi

Višeslojna kompozitna cijev (Multi Layer Composite Pipe – MLCP) kombinira prednosti metala i plastike. Zbog izuzetne trajnosti i lake instalacije izvrstan su izbor.

Pričvršćivanje pomoću plastičnih ili žičanih pričvrsnica

Univerzalno rješenje za sve sheme postavljanja. Za izravno postavljanje cijevi na čeličnu mrežu treba vrlo malo komponenti.

Paneli za pozicioniranje cijevi

Ubrzavaju instalaciju i umanjuju troškove. Cijevi podnog grijanja može besprijekorno položiti jedna osoba, bez obzira na složenost tlocrta i konfiguraciju cijevne mreže.

Uponorovo rješenje za laku i fleksibilnu instalaciju, bez troškova održavanja tijekom dužih razdoblja upotrebe

Nudimo vam opsežna rješenja podnog grijanja za sve potrebe u velikim zgradama. To su rješenja koja impresioniraju jednostavnim i genijalnim načinom primjene. Bio vaš projekt veliki muzej, javna ustanova, stambena zgrada ili poslovni objekt, naša lepeza modularnih rješenja za prihvat cijevi, fitinga, cjevovoda i sustava automatske regulacije znatno će vam olakšati i ubrzati realizaciju. Zahvaljujući vrhunskim materijalima i potpuno razrađenom tehničkom dizajnu, kad naše podno grijanje jednom pustite u rad, više nema troškova održavanja. U tomu se najbolje očituje toliko spominjana efikasnost koja vašem projektu podiže kvalitetu.

Glavne prednosti Uponorovog podnog grijanja:

  • luksuzno grijanje po povoljnim cijenama
  • najviša energetska efikasnost
  • bez održavanja i troškova popravaka
  • brza, laka i fleksibilna instalacija
  • modularni koncepti za sve potrebe
  • zdravo grijanje
  • ušteda na prostoru, arhitektonska sloboda
  • izuzetna trajnost

Aqua Dome, Laengenfeld, Austrija, opremljen je Uponorovim podnim grijanjem

Više:

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi