Cjevovodi sanitarne vode i radijatorskog grijanja s MLCP sustavom


SAVRŠENO ZA INSTALACIJE SANITARNE VODE I RADIJATORSKOG GRIJANJA: UPONOR VIŠESLOJNI KOMPOZITNI CIJEVNI SUSTAV

Vodoinstalacijski MLCP sustav

Opsežno rješenje za velike projekte

Odabir višeslojnog kompozitnog cijevnog sustava (MLCP) nudi mnoge prednosti, a među njima na prvome mjestu stoje naša kompletna rješenja za brojne instalacijske projekte. MLCP-sistem najviše vrijedi izvođačima građevinskih radova i projektantima koji planiraju poslovne, komercijalne ili industrijske zgrade. Kako se jednim sustavom cijevi i pribora lako postavljaju i vodoinstalacije i radijatorska grijanja, MLCP-sistem je najjednostavnije rješenje u višekatnim stambenim zgradama. A ljudima koji će u njima stanovati, osigurat će udoban i zdrav dom u pravom smislu te riječi.

Izvrsna cijevna tehnologija za sigurnu, trajnu i ekonomičnu gradnju

Višeslojna kompozitna cijev je izuzetno pametna kombinacija plastike i metala. Ima sve prednosti oba materijala, a istodobno uklanja njihove nedostatke – nema hrđanja i stvaranja naslaga, a osigurava kompletnu higijensku sigurnost i izvrsne performanse na duže razdoblje. Zbog male mase, stabilnosti oblika i savitljivosti lako se i brzo instalira. Nude se u promjerima od 14 do 110 mm.

Naš sofisticirani asortiman fitinga i pribora omogućava brzu instalaciju, pametno i brzo spajanje

Još jedan razlog zbog kojega je Uponor vaš najbolji izbor, naša je široka paleta dodatnog pribora. Spojnice, koljena i T-spojevi posebno su prikladni za brze i pouzdane izvedbe u velikim zgradama i industrijskim pogonima. Mi smo jedini proizvođač cijevi većih dimenzija s promjerima od 90 do 110mm.

Uz posebnu lakoću instalacije, dodatni je plus i potpuno pouzdana nepropusnost naših spojeva. Naš inovativni sistem spajanja s fitinzima obilježenim raznobojnim plastičnim prstenovima koji izdaleka pokazuju status spoja nije samo rješenje za brzo postavljanje instalacije, već i integrirana kontrola procesa prešanja spojnim kliještima.

Spajanje radijatora s Uponorovim MLCP-sustavom

Brzo i pouzdano spajanje radijatora bitno utječe na odluke u stambenoj gradnji. Naš MLCP-sustav osigurava brzu instalaciju kompletnih sustava grijanja s minimalnim prilagodbama na licu mjesta, a brojne komponente i lakoća spajanja pribora jednoznačno određenog bojama inteligentno zatvaraju program

Ključne prednosti Uponor MLCP-a

  • Opsežna rješenja za sve vrste instalacija, od usponskih vodova (Riser) do slavine ili radijatora bez korozije, taloženja kamenca i bez difuzije kisika
  • jednostavna instalacija i maksimalna fleksibilnost
  • izvrsne performanse za duže vremensko razdoblje i apsolutna pouzdanost

NV Buildings, Manchester, Engleska, opremljene su Uponorovim MLCP-instalacijama sanitarne vode

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi