Zlatni indeks ponovo dobio ROCKWOOL za najbolji program stipendiranja studenata u Hrvatskoj


Udruga eSTUDENT na online svečanosti dodijelila nagrade poduzećima koja su najviše pridonijela kvaliteti studentskog života, njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju.

U velikoj konkurenciji, studenti okupljeni u udrugu eSTUDENT su prepoznali ROCKWOOL ADRIATIC kao tvrtku koja ima najbolji program stipendiranja u Hrvatskoj u prošloj godini u kategoriji malih i srednjih poduzeća. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?" kroz koji je u proteklih 13 godina stipendirano ukupno 111 učenika i studenata.

Zahvalivši na prestižnoj nagradi Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke ROCKWOOL ADRIATIC, je između ostalog istaknula: ‘Ovo je sada zaista potvrda da smo lider u Hrvatskoj na području suradnje sa studentima. Činjenica da je ovo naš 6. zlatni indeks govori puno, a pogotovo kada sami studenti odabiru dobitnike. Veliko je to priznanje i za sve naše zaposlenike, naše dosadašnje dobitnike stipendija ali i snažan poticaj onima koji će to tek postati. Također želim zahvaliti svim svojim kolegicama i kolegama koji nam pružaju podršku sve ove godine kako bismo zajedno uspjeli’.

Pobjednici su birani između prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijelo je odabrano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa sveučilišta u Hrvatskoj.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi