Znamo koliko ste novaca, vremena i truda uložili u svoj dom iz snova. Pažljivo ste odabrali boju za Vaše zidove, namještaj, dekoracije i dali svakoj prostoriji određeni šarm. No, kako bi sve ove investicije potrajale dugi niz godina, morate spriječiti najvećeg neprijatelja za Vaš dom: plijesan.

Jednom kada plijesan uđe u Vaš dom, oštećuje zidove, tapete, dovodi do neugodnog mirisa. Štoviše, plijesan utječe negativno na rok trajanja kućanskih aparata, a utječe i na druge predmete u vašem domu: namještaj, pod pa čak i tekstil. Ali ono što je najvažnije, plijesan potiče razvoj respiratornih bolesti kao što su virusne infekcije, višegodišnji alergijski rinitis pa čak i astma. Ne želite da se ovo dogodi Vašoj obitelji.

Plijesan je uzrokovana viškom vlage koja se zadržava u kući. Iako je teško za povjerovati, Vi i Vaša obitelj svakodnevno proizvedete 12 litara vode u obliku pare. Kako stvarate ovu količinu vlage? Kućnim aktivnostima kao što su kuhanje, tuširanje, glačanje.

Kako biste spriječili pojavu plijesni, morate djelovati protiv njenog uzroka, tj. morate spriječiti nastanak prekomjerne vlage u Vašem domu. Rješenje je Ceresit Stop Vlazi AERO 360° odvlaživač zraka. To je uređaj koji nudi visoku apsorpciju vlage u zraku i učinkovito neutralizira neugodne mirise. Djeluje bez električne energije, na principu tablete koja apsorbira vlagu iz zraka i pretvara ju u slanu otopinu. Kada je uređaj pun, sve što trebate učiniti jest ispustiti solnu otopinu, a kada je tableta potrošena, zamijenite ju novom.

Ceresit Stop Vlazi AERO 360° odvlaživač zraka malog je i modernog dizajna koji se savršeno uklapa u svaku prostoriju.

Ovo su samo neke od prednosti odvlaživača zraka za Vaš dom:

  • Sprječava neugodne mirise zbog suvišne vlage;
  • Pomaže u održavanju tapeta, ukrasnih zidnih boja i predmeta u Vašem domu (namještaj, podovi, tekstili).

Za vaše zdravlje i obitelj:

  • Sprječava i ublažava simptome respiratornih bolesti: viroza, infekcije dišnih puteva, višegodišnji alergijski rinitis i astma
  • Sprječava nastanak plijesni

Ukoliko je plijesan već uništila spojeve u kuhinji i kupaonici, Ceresit nudi jednostavno i praktično rješenje: poseban silikonski premaz Ceresit ReNew! Pomoću njega možete vratiti sjaj Vašim spojevima bez prethodnog odstranjivanja postojećeg silikona.

Nakon velikih investicija u Vaš dom iz snova, mala investicija u Ceresit Stop Vlazi i ReNew može riješiti probleme i pružiti sigurnost i udobnost u Vaš dom.

HENKEL CROATIA d.o.o.
HENKEL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostava prema dogovoru s Vašim komercijalnim zastupnikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi