Zajedno gradimo održivu budućnost - Budite i Vi dio nje


Od sada i vi možete odabrati proizvode s u potpunosti kompenziranom emisijom CO₂ . Odaberite održivost za svoje projekte uz Mapei.

Emisije CO2 izmjerene tijekom životnog ciklusa proizvoda iz Zero linije 2024. godine metodologijom procjene životnog ciklusa (LCA) potvrđene i certificirane EPD-ovima (Izjavama o utjecaju na okoliš), kompenzirane su stjecanjem certificiranih ugljičnih krediti za podršku projektima zaštite šuma. Predanost planetu, ljudima i bioraznolikosti. Za više informacija o tome kako se izračunavaju emisije CO₂ i o projektima ublažavanja klimatskih promjena koji se financiraju kroz certificirane ugljične kredite, kliknite ovdje.

Proizvodi za keramičke pločice i kamen

Prilikom polaganja keramičkih pločica i materijala od kamena odaberite ljepila i mase za fugiranje čije su preostale emisije CO₂ u potpunosti kompenzirane kroz projekte pošumljavanja i razvijanja obnovljivih izvora energije.

KERAFLEX EASY S1 ZERO

Cementno ljepilo posebno namijenjeno za polaganje velikoformatnih pločica na velikim površinama, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Visokokvalitetno deformabilno sivo cementno ljepilo, jednostavno za nanošenje, produženog otvorenog vremena i izvrsne sposobnosti močenja poleđine pločice. Vrlo niske emisije hlapljivih organskih spojeva i kompenzirane emisije stakleničkih plinova. Posebno se preporučuje za polaganje velikoformatnih pločica na velikim površinama. Može se nanositi u slojevima do 10 mm debljine.

KERAFLEX MAXI S1 ZERO

Ljepilo MAKSIMALNOG učinka, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Specijalno deformabilno sivo ljepilo, bez klizanja na vertikalnim površinama, produženog otvorenog vremena. Izrađeno Low Dust tehnologijom, vrlo niske emisije hlapljivih organskih spojeva i kompenzirane emisije stakleničkih plinova. Za polaganje velikoformatnih pločica i prirodnog kamena.

KERAFLEX EXTRA S1 ZERO

Višenamjensko ljepilo tiksotropne ili tekuće konzistencije, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Visokokvalitetno deformabilno sivo cementno ljepilo promjenjive reologije, bez klizanja na vertikalnim površinama i izvrsne sposobnosti močenja poleđine pločice. Produženog otvorenog vremena i vrlo niske emisije hlapljivih organskih spojeva te kompenzirane emisije stakleničkih plinova. Za keramičke pločice i materijale od kamena, uključujući velike formate.

ULTRACOLOR PLUS

Masa za fugiranje koja prkosi vremenu, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Visokokvalitetna brzovezujuća cementna masa za fugiranje, za fuge do 20 mm širine. ULTRACOLOR PLUS je CO₂ neutralna, bez utjecaja na klimatske promjene.

ULTRALITE S1 FLEX ZERO

Lagano deformabilno ljepilo, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa, idealno za polaganje velikoformatnih pločica.

Jednokomponentno, visokokvalitetno, deformabilno, lagano sivo cementno ljepilo bez klizanja na vertikalnim površinama, produženog otvorenog vremena. Izrađeno s Low Dust tehnologijom, vrlo visoke iskoristivosti. Ima vrlo nisku emisiju hlapljivih organskih spojeva i kompenziranu emisiju stakleničkih plinova. Lagano se nanosi gleterom i ima izvrsnu sposobnost močenja. Za keramičke pločice i kamen. Idealno za velike formate pločica.

Mortovi za sanaciju

Za sanaciju, obradu i zaštitu betona odaberite mortove i sustave na bazi cementa s preostalim emisijama CO₂ u potpunosti kompenziranima kroz projekte pošumljavanja i razvijanja obnovljivih izvora energije. 

MAPEFER 1K ZERO

Jednokomponentni cementni mort u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa, za zaštitu armaturnih šipki od korozije.

Jednokomponentni mort izrađen od cementnih veziva, polimera u prahu i inhibitora korozije. Nanosi se na čeličnu armaturu za sprječavanje stvaranja hrđe, ali i kao pospješivač prianjanja morta za sanaciju betona.

MAPEGROUT 430 ZERO

Tiksotropni mort fine granulacije i ojačan vlaknima, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Već pripremljeni mort u prahu s kompenziranim skupljanjem, izrađen od cementnih veziva, odabranog sitnozrnatog agregata, posebnih aditiva i sintetičkih vlakana prema formuli razvijenoj u MAPEI laboratorijima za istraživanje i razvoj. Koristi se za sanaciju betona oko čelične armature u degradiranim betonskim konstrukcijama. Može se nanositi strojno.

PLANITOP SMOOTH & REPAIR ZERO

Jednokomponentni brzovezujući tiksotropni mort, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Jenokomponentni tiksotropni cementni mort za površinsku sanaciju te završnu obradu unutarnjih i vanjskih, horizontalnih i vertikalnih betonskih površina. Pogodan je za sanaciju površina izloženih zraku te onih u stalnom kontaktu s vodom. Izrađen je od specijalnih hidrauličkih veziva, agregata odabrane granulacije, sintetičkih vlakana, sintetičkih polimera i specijalnih aditiva prema formuli izrađenoj u MAPEI laboratorijima za istraživanje i razvoj.

PLANITOP SMOOTH & REPAIR R4 ZERO

Brzovezujući tiksotropni reparaturni cementni mort razreda R4, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Jednokomponentni tiksotropni cementni mort izrađen od specijalnih visokoreaktivnih hidrauličkih veziva, odabranog agregata fine granulacije, poliakrilonitrilnih sintetičkih vlakana, sintetičkih polimera i specijalnih dodataka prema formuli razvijenoj u MAPEI laboratorijima za istraživanje i razvoj. PLANITOP SMOOTH&REPAIR R4 ZERO je pogodan za kostrukcijske popravke i zaglađivanje unutarnjih i vanjskih, horizontalnih i vertikalnih betonskih površina; pogodan je za konstrukcijske popravke površina izloženih zraku i onih u stalnom kontaktu s vodom.

MAPEFILL ZERO

Tekući cementni mort za sidrenje bez skupljanja, u potpunosti kompenziranog CO₂ tijekom cijelog životnog ciklusa.

Već pripremljeni mort u prahu izrađen od visokokvalitetnog cementnog veziva, agregata odabrane granulacije i specijalnih dodataka s ekspanzijskim djelovanjem, prema formuli razvijenoj u MAPEI laboratorijima za istraživanje i razvoj. MAPEFILL ZERO je pogodan za sanaciju  degradiranih struktura koje je potrebno reintegrirati tekućim mortom te za sidrenja metalnih konstrukcija.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi