Vodič za energetsku obnovu obiteljskih kuća 2024.


Planirate obnovu fasade, krova, zamjenu stolarije? Ako je odgovor potvrdan iskoristite priliku za sufinanciranje iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Sufinanciranje uključuje 120 milijuna eura, a radi se o programu Vlade Republike Hrvatske čiji je cilj povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, uz smanjenje potrošnje energije i emisije CO2.

Tko se može prijaviti i koje uvjete treba ispunjavati? Pravo prijave imaju vlasnici i suvlasnici s kućama do 600 m2 ili imaju do tri stambene jedinice i više od 50 % površine namijenjene stanovanju. U kući koja se prijavljuje treba imati prebivalište, uredno vlasništvo te dokaz da je objekt u potpunosti legalan.

Ako je kuća oštećena u potresu možete dobiti 80 % prihvatljivih troškova investicije, a kod kuća koje nisu oštećene u potresu postoji mogućnost da se ostvari sufinanciranje 60 % troškova.

Energetskoj učinkovitosti doma uvelike će pridonijeti ROCKWOOL proizvodi. Na primjer, kvalitetna izolacija od kamene vune pomaže održavanju ugodne temperature u objektu istodobno smanjujući račune za energiju tijekom cijele godine. Kako bi vam olakšao proces pripreme za najavljeni natječaj, ROCKWOOL donosi sve potrebne informacije za ostvarivanje sufinanciranja – prijavite se na ROCKWOOL newsletter i na vašu mail adresu stići će Kratak vodič za energetsku obnovu obiteljskih kuća!

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi