Višefunkcionalne rolete za ugodnu atmosferu življenja


Rolete omogućuju zaštitu od različitih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda. Djelotvorno štite od prekomjernog zagrijavanja prostorija ljeti te reduciraju troškove grijanja zimi. Kao rezultat dobit ćete ugodnu atmosferu življenja s naglaskom na komfor!

Podžbukna roleta 20°

Predprozorske podžbukne rolete idealno su rješenje za slučajeve kada s njima ne želite bitno utjecati na vanjski izgled objekta. Ugrađuju se na objekt nakon ugradnje prozora i prije izrade fasade.

U ponudi su dvije vrste predprozorskih podžbuknih roleta: PODŽBUKNA 90° i PODŽBUKNA 20°. Obje vrste roleta moguće je naručiti u različitim izvedbama.

Za podžbuknu predprozorsku roletu 20° je donji servisni pokrov savijen pod kutem od 20°. Time roleta dobiva ljepši oblik i još čvršći donji pokrov. Zbog ukrivljenosti pokrova ista se sa strane djelomično vidi, što se može kombinacijom boja roleta i fasade upotrijebiti za svojevrstan vanjski izgled.

Protuprovalne rolete

U sve rolete ugrađene su osnovne sigurnosne opruge koje otežavaju dizanje rolete s vanjske strane. S dodacima kao što su zatvarači i protuprovalne opruge postiže se visok stupanj sigurnosti Vaših prozorskih otvora.
  • sigurnosna opruga – otežavaju dizanje rolete u spuštenom položaju
  • zatvarači – jednostavni zasuni – zatvaračima u završnoj letvici s utorom, koji se ručno razmakne kad je roleta u donjem položaju (ova varijanta se ne smije upotrijebiti na roletama s pogonom na elektromotor)
  • protuprovalne opruge – rolete se zaključavaju automatski kad ih se spusti u donji položaj, primjenjivo samo za rolete s pogon na monokomandu ili elektromotor

Rolete FALCON

Višefunkcionalne rolete koje pružaju:
  • bolju toplinsku zaštitu
  • bolju protuprovalnu zaštitu
  • daleko veća količina prozračivanja i ulaska svjetla
  • ojačane stijenke
  • vrhunski izgled

Električno upravljanje roletama

S elektromotornim pogonom izbjegava se gubitak topline koji nastaje zbog otvora za mehanski prijenos upravljanja. Kod osnovne izvedbe elektropogona sjenilo se upravlja preko prekidača, a kod udobnijeg načina uz pomoć daljinskog upravljača, što zahtijeva upotrebu elektromotora s ugrađenim prijamnicima.

Sjenila opremljena s elektropogonima mogu se jednostavno povezati i s centralnim nadzornim sustavom (CNS) koji je sastavni dio inteligentnih kuća.

ILSAD d.o.o.
ILSAD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko zastupnika u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Požegi i Slatini. Dostava i montaža u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi