Više od 200 različitih alata za izradu ekstrudiranih PVC profila


Udobnost

Kombinacija visoko vrijednih profila i okova te ostakljena s dvoslojnim i troslojnim staklom od 4-50 mm omogućuje udobno stanovanje bez obzira na okolinu. U mogućnosti smo odgovoriti i na individualne zahtjeve jer nudimo posebne izvedbe okova.

Buka i stres ostaju vani

Ako je netko konstantno okružen bukom, teško će biti opušten i smiren. To pridonosi stresu, a dugoročno uzrokuje i bolest. Uspostavite svoju oazu mira pomoću prozora koji pružaju izolaciju od buke. Pri tome je bitna idealna kombinacija stakla, profila i stručne montaže prozora.

Okovi

Visokovrijedni okovi renomiranih proizvođača postavljaju se u brtvljeni prostor i stoga su zaštićeni od korozije. Uz minimalno održavanje Vaši će prozori godinama besprijekorno funkcionirati.

Idealno za renoviranje

Zbog prilagodljive dubine profila, vrijeme ugradbe svedeno je na najmanju moguću mjeru. To je idealno za jednostavnu izmjenu Vaših dotrajalih prozora.

NOVO U PONUDI!
Prozori s troslojnim staklom, 8 komornih debljih profila osiguravaju dodatnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Maloprodajne cijene Letvica kutna:

  • 15×15 7,00 kn/m 0,93Eur/m
  • 20×20 9,00 kn/m 1,19Eur/m
  • 30×30 11,00 kn/m 1,46Eur/m
  • 40×40 13,00 kn/m 1,73Eur/m
  • 50×50 15,00 kn/m 1,99Eur/m

Vinogradarski stup

Proizvodi se od visoko kvalitetnog PVCa -otpornog na udare i sve vremenske utjecaje, DIN 7748. Stupove postavljene u nizu na određenoj dužini potrebno je povezati na uobičajen način.

FUGAPLAST d.o.o.
FUGAPLAST d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Uz distribuciju proizvoda vlastite proizvodnje, ovlašteni smo zastupnik njemačkih poduzeća Besaplast, Deflex, Leschuplast i Gumba za područje država jugoistočne Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi