VIDEO: ugradnja HL540(I) PRIMUS DRAIN tuš slivnika


Jednostavno čišćenje, individualan dizajn i remek djelo najvišeg nivoa.

Već 60 godina austrijska obiteljska kompanija HL Hutterer & Lechner proizvodi sifone, odvode i slivnike. Najnoviji rezultat tog višegodišnjeg iskustva je tuš slivnik HL540 ''Primus Drain''. To je više-manje poboljšani podni slivnik, posebno dizajniran za opločene tuševe bez barijera. Glavni cilj je bio postavljen ka jednostavnoj ugradnji za instalatera i jednostavnom čišćenju za krajnjeg korisnika. Za ekskluzivne kupaonice kreirana je posebna dizajn verzija HL540i.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Instalacija:

Prednost ovog novog slivnika vidljiva je već prilikom ugradnje: čvrst spoj sa konstrukcijom preko zvučno izoliranih INOX nožica. Tijelo slivnika može se pomoću tih nožica podesiti po visini kako bi se osigurao pad u odljevnoj cijevi.

Slijedeći korak je vrlo jednostavan jer se već sada može izliti estrih, bez obzira na visinu. Više nije potrebno namještati slivnik točno na visinu gornjeg ruba estriha. Kasnije promjene visine podne konstrukcije ne smetaju instalateru – kad se estrih osuši, gornji dio baze koji viri iznad estriha se odreže pilom ili reznom pločom.

Nakon toga brtvena membrana se umetne u tijelo slivnika i spoji sa hidroizolacijom.

Umetne se okvir, pogodan za ugradnju pločica od 8mm do 30mm, uključujući ljepilo. Nakon završetka poda umetne se sifonski umetak. ''Primus'' sifonski umetak je takozvani ''suhi sifon'': sprječava povrat neugodnih mirisa iz kanalizacije čak i kada voda u sifonu ispari. Sifonski umetak se, naravno, može vaditi zbog lakšeg čišćenja, što ujedno omogućava nesmetan pristup odvodnoj cijevi u slučaju začepljenja. Sigurno je sigurno!

Za elegantne kupaonice više klase: HL540i – ista tehnologija, samo što je uljevni poklopac izrađen od masivnog, brušenog INOX-a sa integriranim otvorom za umetanje prikladne pločice.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Tehničke informacije:
  • Protok: 0.8 l/s (HL540I: 0,6 l/s)
  • Visina ugradnje: mind. 80 mm, max. 250 mm do vrha estriha
  • Okvir: INOX V4A, 145 × 145 mm
  • Uljevna rešetka: INOX V2A, 138 × 138 mm
  • Visina vodenog stupca: 50 mm (HL540I: 40 mm)

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi