VELUX predstavlja - Prvi na svijetu prozor za ravni krov sa zakrivljenim staklom


VELUX prozor za ravni krov sa zakrivljenim staklom spaja elegantan dizajn i odličnu provodljivost dnevne svjetlosti; inovativno rješenje za one koji cijene kvalitetu i dobar dizajn.

VELUX grupa, svjetski lider u proizvodnji krovnih prozora je predstavila atraktivno i inovativno rješenje za ravni krov. Ovaj minimalistički stakleni prozor je odlično rješenje za vlasnike kuća ili stanova koji renoviraju svoj ravni krov i žele da on bude više od običnog štita od hladnoće i kiše.

To je prvi na svijetu prozor za ravni krov sa staklom koje je zakrivljeno i proteže se od ruba do ruba prozora. Inovativni, zakrivljeni dizajn nazvan CurveTech omogućava kišnim kapima da lako otječu s površine čak i kod nagiba krova od 0° pritom nudeći beskonačan izvor dnevne svjetlosti i svježeg zraka.

Optimalno osvjetljenje

Svi modeli VELUX krovnih prozora za ravni krov su odlično rješenje za dovođenje dnevne svjetlosti i svježeg zraka u prostorije smještene u središnjem dijelu tlocrta zgrade, no model sa zakrivljenim staklom omogućuje još više dnevnog svjetla u prostoru, te neometan pogled prema nebu.

Vrhunska kvaliteta izvedbe i odlične izolacijske karakteristike

Zakrivljeno staklo, kao gornji element prozora za ravni krov se može kombinirati s elektrificiranim ili fiksnim donjim elementom. Donji element se sastoji od PVC izoliranog okvira opremljenog dvostrukim staklom. Zakrivljeno staklo debljine 6 mm kao treći sloj stakla osigurava optimalnu energetsku učinkovitost – toplinska izolacija prozora je U = 1,2 W/m2K.

Udobnost upravljanja

Elektrificiranim modelom se upravlja putem bežičnog zidnog prekidača, a ugrađeni senzor za kišu zatvara prozor s prvim kapima kiše.

VELUX HRVATSKA d.o.o.
VELUX HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Distribucija putem prodavatelja na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi