VELUX predstavlja novi asortiman prozora za ravni krov, nagrađen Red Dot nagradom


VELUX proširuje svoj asortiman prozora za ravni krov sa novom generacijom prozora za ravni krov s ravnim i zakrivljenim staklom koji nude savršena rješenja za stambene zgrade. Jedna od najvećih prednosti ovih proizvoda nove generacije jest da imaju staklo od ruba do ruba i povećavaju površinu dnevnog svjetla do 52%* u odnosu na prethodnu generaciju. Novi dizajn je toliko besprijekoran da je varijanta prozora za ravni krov s ravnim staklom i ventilacijom osvojila nagradu za dizajn Red Dot u kategoriji Dizajn proizvoda.

Proizvodi su dostupni u 7 različitih dimenzija - od 60x60 cm do 120x120 cm, ali tijekom ove godine VELUX će asortiman proširiti proizvodima dimenzija od 150x100 cm, 150x150 cm i 200x100 cm! Prozori za ravni krov savršeni su za krovove s nagibom od 0° do 15°. Osmišljeni su imajući na umu majstore pa je njihova ugradnja jednostavna, zahvaljujući prethodno pripremljenim rupama i integriranim prihvatnicima za jednostavno podizanje prozora.

Izuzetno niska U-vrijednost prozora za ravni krov omogućuje smanjenu potrošnju energije i izvrsnu toplinsku izolaciju. U-vrijednost prozora sa zakrivljenim staklom kao pokrovnim elementom i dvoslojnim izolacijskim staklom je 0,65 W/m²K, dok je kod modela s troslojnim staklom to 0,55 W/m²K. Kod modela s ravnim staklom kao pokrovnim elementom su vrijednosti 0,75 W/m²K – s dvoslojnim izolacijskim staklom – i 0,60 W /m²K s troslojnim staklom.

* Površina dnevnog svjetla u usporedbi s CVP/CFP 6060               

Fotogalerija (6)

VELUX HRVATSKA d.o.o.
VELUX HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Distribucija putem prodavatelja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi