Veliki event s TOP hrvatskim arhitektima u organizaciji Knauf Insulation Hrvatska


Knauf Insulation Hrvatska organizirao je prošli tjedan u Rovinju i Istri veliki event za 50-tak TOP hrvatskih arhitekata, inženjera građevine, predstavnike ministarstva i stručnih udruga. Mjesto okupljanja bio je grandiozan Grand Park Hotel u Rovinju, u kojem je nadahnutu prezentaciju održao S. Novak, jedan od arhitekata iz 3LHD studia koji je projektirao hotel.

Centralni događaj bila je velika Knauf Insulation panel diskusija, na kojoj su panelisti bili: Diana Horvat, dipl.ing.arh. (načelnica Sektora za energetsku učinkovitost u zgradarstvu - Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine), Lučijano Raspor, d.i.s. (član Stručnog povjerenstva MPGI za područje energetske učinkovitosti), Zoran Veršić, d.i.a (Katedra za arhitektonske konstrukcije i zgradarstvo - Arhitektonski fakultet Zagreb), Hrvoje Krstić, d.i.g (Dekan - Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek), Ivana Banjad Pečur, dipl.ing.građ. (Predstojnica Zavoda za materijale - Građevinski fakultet Zagreb), Milan Carević, dipl.ing.arh. (Inspekting d.o.o. Zagreb), Miodrag Drakulić, d.i.s (Predsjednik HUZOP-a) i prof. Ante Kuzmanić, d.i.a (Građevinski i arhitektonski fakultet Split).

Kroz dvosatnu diskusiju dotakla su se brojna pitanja sve strožih i kompleksnijih zahtjeva za energetskom učinkovitošću i zaštiti od požara koje se u projektiranju i obnovi zgrada postavljaju pred projektante, koji su imali priliku upoznati se s nadolazećim smjernicama i regulativama.

Druženje je nastavljeno sljedeći dan izletom u unutrašnjost prekrasne Istre sa zadnjom stanicom u vinariji i hotelu Roxanich u prekrasnom Motovunu.

KNAUF INSULATION d.o.o.
KNAUF INSULATION d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u preko 150 dućana u cijeloj Hrvatskoj te u BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi