Tvrtka SEB otvorila je svoju već drugu premium Home & Cook trgovinu i to u Splitu


U Mall of Split otvorena je Home & Cook premium trgovina: Home & Cook Premium. Time se je tvrtka SEB još više približila svojim kupcima iz Dalmacije i Hercegovine. Trgovina se nalazi u prizemlju trgovačkog centra.

Ova premium trgovina u svom asortimanu ima proizvode brendova: Kaiser, Krups, Lagostina, Rowenta, Tefal i WMF. To je sada već druga trgovina u Hrvatskoj koja ima kompletnu ponudu svih navedenih brendova. Prva je bila otvorena u zagrebačkom Avenue mallu.

Osim svojih premium trgovina tvrtka SEB ima još i dvije outlet trgovine i to: Home & Cook outlet store u Designer Outlet Croatia centru u Rugvici i Home & Cook outlet store u Roses Designer Outlet centru.

Trgovine outlet formata u svom asortimanu imaju proizvode brendova: EMSA, Kaiser, Krups, Lagostina, Moulinex, Rowenta, Silit, Tefal i WMF. U trgovinama Home & Cook se mogu naći svi proizvodi koji vam mogu zatrebati u kuhinji ili u vašem domu.

Na samom otvorenju prvog  dana, trgovinu je posjetio značajan broj zainteresiranih kupaca koji su razgledavali i kupovali proizvode, te na taj način također  iskoristili jedinstvenu priliku kupovine po akcijskim cijenama povodom otvorenja premium Home & Cook trgovine u Splitu. 

Sve akcije u premium trgovini i outlet trgovinama Home & Cook možete pratiti na web stranici: www.homeandcook.hr ili se za jednostavnije praćenje stalnih promotivnih akcija može registrirati za primanje Home & Cook Newslettera.

Nova premium Home & Cook trgovina u Splitu je otvorena svakim danom u tjednu od 9 do 21h.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi