Napredno rješenje za prostore za tuširanje u razini poda

Hrvatski proizvođač kupaonske opreme Aquaestil plus razvio je inovativan proizvod koji je u skladu s modernim kretanjima elegantnog kupaonskog uređenja.

Kada prostor za tuširanje želimo izvesti pomoću keramičkih pločica, kvalitetan sistem odvodnje cjelokupna izvedba presudni su za funkcionalnost, sigurnost, ali i estetski dojam cjelokupne kupaonice. Sistem naprednih tuš kanalica AQUA-SPACE nudi fleksibilno rješenje za sva mjesta koja želite pretvoriti u savršene prostore za tuširanje uz izrazito jednostavnu i sigurnu ugradnju.

Jednostavna ugradnja

Posebno konstruiran sistem tuš kanalica moguće je smjestiti u bilo koji prostor te ga u kratkom roku spojiti s odvodnim sistemom.

Vodonepropusna folija i sigurnost

Pod izveden od keramičkih pločica odlična je zamjena za tuš kadu, ali spojevi između pločica (fuge) skloni su propuštanju vlage koja može uzrokovati veliku štetu na Vašoj, ali i tuđoj imovini. Uz AQUA-SPACE kanalice dostupna je i specijalna vodonepropusna folija koja se aplicira ispod keramičkih pločica te kanalizira i usmjerava u odvod svu vodu koja prođe ispod pločica. Na ovaj način možete biti sigurni kako je Vaš prostor za tuširanje zaštićen i vodonepropusan u svim situacijama!

Mogućnost podešavanja

Za razliku od ostalih sistema kod kojih je potrebno unaprijed znati debljinu pločica koje se postavljaju, kanalice AQUA-SPACE moguće je podešavati na licu mjesta u rasponu od 6 do 21 mm.

Higijenski aspekt

Dok neki sustavi odvodnje predstavljaju higijensku opasnost zbog površine na kojoj se nakuplja prljavština te loše izvedene konstrukcije koja onemogućava jednostavno čišćenje, sistem tuš kanalica AQUA-SPACE odlikuje se iznimno glatkom vanjskom površinom koja ne dopušta zadržavanje neželjenih čestica. Konstrukcija sustava odvodnje omogućava jednostavno čišćenje i održavanje.

Bezvremenski dizajn

Osim što tuš kanalice pružaju inovativno, sigurno i funkcionalno tehničko rješenje za kupaonske prostore, one daju dodatnu estetsku vrijednost zahvaljujući jedinstvenom dizajnu poklopaca od nehrđajućeg čelika. Posebnu pozornost posvećujemo savršenoj završnoj obradi kako bi uz potpuno prijanjanje poklopca uz kanalicu odvodnja tekla nesmetano, bez zadržavanja vode i prljavštine na površini. Nudimo Vam nekoliko opcija poklopaca bezvremenskog dizajna.

Tehničke karakteristike:

Tuš kanalice AQUA-SPACE sastoje se od:

  • Tijela tuš kanalice izrađenog od pocinčanog čelika i nogica za niveliranje pomoću kojih se tuš kanalica postavlja na željenu visinu
  • Vodonepropusne manžete izrađene od polipropilenske folije aplicirane na tijelo tuš kanalice pomoću butilne trake
  • Kanalice za skupljanje vode iz prostora za tuširanje
  • Lako dostupnog gornjeg dijela sifona koji se jednostavno čisti po potrebi
  • Jednog od 5 dostupnih vrsta poklopaca za tuš kanalicu
  • Sifona
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi