Trgovina Baumar - građevinski materijal za udobnost i kvalitetu Vašeg doma


U vrijeme vrtoglavog rasta cijena, izvedba nove fasade postala je luksuz, a trebala bi biti investicija dostupna svima. Toplinski izolirana kuća omogućuje smanjenje toplinskih gubitaka zimi i pregrijavanje prostora ljeti. Kuća je ugodnija, produžuje joj se životni vijek i doprinosi zaštiti okoliša.

Postavljanjem toplinske izolacije riješit ćete i probleme s kondenzacijom pare (od kuhanja, tuširanja, sušenja odjeće) koja se javlja zbog niske temperature zida te nastanak gljivica i plijesni, čime ste direktno investirali u svoje zdravlje. Sav potreban materijal za toplinsku izolaciju svoga doma možete pronaći u trgovini Baumar u Karlovcu i to po najboljim cijenama, a sve uz stručnu i profesionalnu pomoć.

U Baumaru možete pronaći građevinski materijal renomiranih proizvođača, materijal za fasadne sustave, termoizolacije i hidroizolacije, gips ploče, alat, pomoćni materijal i ostalo. U ponudi je i usluga kompjuterskog nijansiranja boja za bilo koju završnu žbuku, unutarnju i fasadnu boju.

Pogledajte video!Zbog velike potražnje na tržištu trenutna akcija usmjerena je na fasade, pa tako u trgovini Baumar možete kupiti fasadu po vrlo povoljnim cijenama sa brzom isporukom i mogućnosti dostave na području cijele Hrvatske. Zatražite ponudu i uvjerite se sami.

Adresa trgovine je Mostanje 43, Karlovac, a sve informacije možete dobiti i na telefon 047/ 65 40 08 ili e-mail: info@baumar.hr.

BAUMAR - tvoj partner u gradnji

BAUMAR d.o.o.
BAUMAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi