Trajna, otporna i moderna aluminijska bravarija i staklarski radovip{margin-top: -15px;}. Staklena ograda stepeništa

Obiteljska tvrtka Alcon-M izvodi aluminijske konstrukcije i aluminijsku stolariju koja je trajna i otporna na atmosferske utjecaje, a istodobno i modernog dizajna. Uz prozore i vrata tu su često i aluminijske fasade i zimski vrtovi.

Kad se odlučite za aluminijsku stolariju, odabrali ste kvalitetnu stolariju koja traži minimalno održavanje. Istodobno aluminijska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta, a aluminijski profili svojom čvrstoćom osiguravaju stabilnost konstrukcije i dugotrajnost.


Četverokrilni aluminijski prozor

Pogledajte ponudu:

Vanjski radovi: Alu fasade, zimski vrtovi, klizni sistemi, ulazna vrata, Alu prozori, Alu grilje, staklene nadstrešnice, ograde…


Zimski vrt kao zasebni objekt

Interijeri: staklene pregradne stijene, staklena/alu vrata, klizni sistemi, zidne obloge, ograde stubišta, tuš kabine, staklene police…


Staklena stijena

U izvođenju radova koristimo aluminijske profile koji se odlikuju dobrom toplinskom vodljivošću, te visokom kvalitetom materijala i obrade, a posebno su popularni zbog dugog vijeka trajanja i modernog dizajna. Montaža aluminijske konstrukcije izvedena u ovoj tehnologiji ima veliku trajnost.

Pogledajte galeriju…

Fotogalerija (14)

AL CON-M d.o.o.
AL CON-M d.o.o.
Internet adresa

Vršimo montažu na prostoru cijele Hrvatske, Slovenije i Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi