Tipke za aktiviranje: Linija proizvoda LIV-MOUNT


Linija proizvoda LIV-MOUNT pravi je izbor za sve koji više vole klasičnu predzidnu ili zidnu masivnu ugradnju, a prikladna je i za novogradnje, kao i za renovacije kupaonskih ili sanitarnih prostora.

Vodokotlići besprijekorno funkcioniraju u smislu štednog i nečujnog ispiranja, nevidljivi su u prostoru, a bogatim izborom tipki za aktivaciju estetski odgovaraju ambijentu u skladu s vašim željama.

LIV-MOUNT – 7512 BLOCK

Vodokotlić je u cijelosti zaštićen kućištem od stiropora, što donosi uštedu vremena tijekom instalacije.

LIV-MOUNT – 7512 PREMIUM

Pričvršćenje vodokotlića na zid podesivo je po dubini, što mu daje visoku flexibilnost kod ugradnje.

LIV-MOUNT – 7512 STANDARD

Vodokotlić idealan za one, koji se klade u klasičnu zidnu ugradnju.

Sve karakteristike vodokotlića doprinose zaštiti okoliša i odgovornoj upotrebi vode. Vodokotlići su izrađeni od kvalitetnog materijala sa funkcijom dvokoličinskog ispiranja ili start/stop ispiranja, izolirani protiv orošavanja i opremljeni visoko kvalitetnim ventilom, koji omogućuje vrlo tiho i brzo punjenje. Prikladni su za različite ambijente i iznimno fleksibilni kada je u pitanju način montaže.

Korištenje ekološki prihvatljivih tehnologija i materijala pažljivo se prati tijekom cijelog procesa. Proizvodi su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima i testirani u suvremenom i tehnološki sofisticiranom laboratoriju u skladu sa zahtjevima svih relevantnih standarda.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi