Tefal Ultra Juice sokovnik: Za pripremanje ukusnih i zdravih sokova!


Idealno je vrijeme za pripremanje zdravih prirodnih sokova jer su upravo naši voćnjaci i tržnice  pune voća. Ukusne i zdrave sokove za vas i vaše najdraže lakše je napraviti nego ikad, zahvaljujući novom sokovniku Ultra Juice tvrtke Tefal.

Glavna značajka ovog sokovnika koju treba naglasiti jest kako se radi o tehnologiji cijeđenja sokova sporim prešanjem pri čemu se pri cijeđenju ne razvija povišena temperature koja ima negativan učinak na iscijeđene sokove ubrzavajući im oksidaciju. Zato se ovakvi sokovnici nazivaju i sokovnicima s tehnologijom hladnog prešanja.

Opremljeno velikim otvorom za punjenje od 85 mm, priprema soka je brza i praktična, bez potrebe za sjeckanjem ili rezanjem čak i vašeg najvećeg voća i povrća.

Čišćenje je jednako jednostavno, zahvaljujući automatskoj funkciji EasyClean koja uklanja nečistoće.

Nudeći izvanredne performanse sokova na sve svoje omiljene sastojke tehnologijom hladnog prešanja i plastičnim vijkom, sokovnik za voće Ultra Juice ima tipku za jednostavno upravljanje zajedno s funkcijom obrnutog rada.

Zaokruživanje svega su poseban filter za pripremanje sladoleda i coulisa, savršen za uporabu s namjenskim programima i ultra praktičnom posudom za na put, idealnom za užurbana jutra!

www.tefal.com.hr

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi