Tefal EY1018 - Easy Fry Compact - friteza na vrući zrak


Tefal Easy Fry Compact je nova friteza koja koristi malo ulja ili ga uopće ne treba koristiti za pripremu hrskave i ukusno pržene hrane. Ovisno o vašim željama.

Zahvaljujući  Easy Fry Compact fritezi sada i kućanstva s malo članova mogu  uživati ​​u ukusnim, domaćim prženim jelima. Zdrava friteza na zrak je kompaktna i savršena za do dvije porcije. Stoga je vrlo pogodna za studentske parove i mala kućanstva budući da se jednostavno uklapa u svaku kuhinju. Malo ili nimalo ulja dovoljno je za zdravo prženje hrane a da ona u konačnici ostane fina i ukusna.

Friteza je opremljena s Air Pulse tehnologijom za mlaz vrućeg zraka koji čini prženu hranu neodoljivo hrskavom! Pečenjem u toj fritezi možete postići savršene rezultate prženja, a zahvaljujući rešetci koja se nalazi u fritezi možete hranu ispeći i na grillu. Osim toga možete svoju omiljenu hranu ispržiti u vrlo kratkom roku kao što su to pomfrit, piletina, pohana piletina, riba, lignje na kolutiće, razne grickalice pa čak  i muffine.

Praktičan 30-minutni mjerač vremena s funkcijom automatskog isključivanja i zvučnim alarmom omogućuje da tijekom procesa prženja radite neke druge kućanske poslove dok se vaše jelo optimalno i brzo prži. Inovativna košara za prženje s neprianjajućom oblogom, odvojivom rešetkom i dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa jamče jednostavno i lako pranje friteze.

Uz Easy Fry Compact fritezu na vrući zrak sada možete uživati ​​u prženoj ali i zdravoj hrani svakog dana!

Easy Fry Compact fritezu se može po povoljnoj cijeni kupiti u prodajnim centrima METRO .

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi