Suvremene, energetski učinkovite i ekološko prihvatljive svjetiljke


Poduzeće Schréder osnovano je 1907.godine, bavi se proizvodnjom i distribucijom svjetiljki za javnu, urbanu, dekorativnu, sportsku, tunelsku i specijalnu rasvjetu.

Grupacija Schréder je svjetski lider u osvjetljenju. Danas Grupaciju čini 48 poduzeća na 5 kontinenata koje proizvode svjetiljke po istoj proizvodnoj dokumentaciji.

Od svog osnivanja do danas, Schréder je lider u oblasti osvjetljenja na ovim prostorima, o čemu najbolje svjedoči bogata i raznovrsna referentna lista.

Schréder pruža i usluge fotometrijskog projektiranja i nudi rješenja za osvjetljavanje objekata, uvijek prateći i uvažavajući najnovije svjetske trendove, preporuke i standarde uz poštovanje potreba i zahtjeva klijenata.

Najviši nivo kvalitete, korištenje vrhunskih materijala, najbolje fotometrijske performanse i skladan dizajn opreme sa znakom Schréder garantiraju dugotrajno, kvalitetno i pouzdano funkcioniranje u svim oblastima primjene.

GRADATIN d.o.o.
GRADATIN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BIH, Srbije, Makedonije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi