Smatrix Style: Novo dizajnirani sobni termostat


Smatrix Style prilagođava se vašem osobnom ukusu. To je dizajn koji možete osjetiti. Kao dio našeg Smatrix sustava, više je od termostata. Optimizira ugođaj u sobi, povećava udobnost i štedi energiju – to je sustav koji je razvila tvrtka Uponor, vodeći stručnjak u sustavima površinskog grijanja i hlađenja.

Termostat i senzor Smatrix Style
Naš digitalni termostat dostupan je u dva izdanja: bijeli ili crni. Može se postaviti na bilo koji zid sobe i komunicira sa Smatrix sustavom putem bežične veze. Nadalje, nudimo senzor koji mjeri temperaturu na isti način. Diskretno se uklapa u vaše unutarnje uređenje prostora jer se može integrirati gotovo nevidljivo, kao uobičajena sklopka u sobi.

Ultraprecizni senzori
Operativni temperaturni senzori najprecizniji su u mjerenju unutarnjih klimatskih uvjeta. Osjete temperaturu zraka i površinsku temperaturu te zahvaljujući tome omogućuju preciznije mjerenje toplinske udobnosti.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, zajedno ćemo pronaći rješenje za vas!

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi