Smartphone umjesto ključa


Kompanija Dom, međunarodni proizvođač sigurnosne tehnologije na tržište je ‘izbacila’ sustav za digitalni pristup u kućanstva ili tvrtke.

Riječ je o sustavu nazvanom Tapkey kojeg čine digitalni cilindar i aplikacija za smartphone kojom se upravlja bravom online (wireless) ili putem transpondera.

Tapkey je namijenjen prvenstveno za objekte srednje veličine (financijske institucije, industrijska postrojenja, laboratoriji i dr.), velika poduzeća (zračne luke, javne i državne institucije, sveučilišta, policijski i vojni objekti) i kućanstva (stambene zgrade, rezidencijalni kompleksi, male tvrtke, liječničke ordinacije, sportski klubovi itd.).

Aplikacija kao virtualni ključ
Tapkey je profesionalni sigurnosni sustav kojim se upravlja kao sa SMS porukama, a njegova instalacija zahtjeva tek tri koraka. Prvo je potrebno instalirati digitalne cilindre DOM Tapkey na vrata, potom korisnik besplatno preuzima i registrira svoju aplikaciju, nakon čega je omogućen digitalni pristup bravi.

Tapkey aplikacija funkcionira kao virtualni ključ, a u kombinaciji s digitalnim cilindrima tvrtka može stvoriti digitalni sustav kontrole u svega par minuta. Aplikacija se ne mora nositi poput pravog ključa, a nudi nove mogućnosti kada je u pitanju dodjeljivanje pristupa drugim korisnicima. Također, i sigurnost je povećana jer se s Tapkeyem može omogućiti privremeno ili trajno pravo pristupa objektu, ukoliko je to potrebno. Određena osoba tada može otvoriti vrata digitalnim uređajima (smartphone ili tablet s kompatibilnim NFC sučeljem). Za ulazak se mogu koristiti i unaprijed programirani transponderi koji se u obliku privjeska mogu spojiti na klasični ključni prsten ili se transponderi naljepnica mogu pričvrstiti na stražnjoj strani smartphonea.

Tehničke karakteristike
  • Nema potrebe za PC instalacijom, posebnim softveom (osim besplatne mobilne aplikacije) i obukom za korištenjem sustava
  • Nema tehničkog ograničenja u broju transpondera i uređaja od strane aplikacije
  • Tri digitalne licence besplatno uključene u start paket
  • DOM aplikacija radi na iOS-u, Androidu, Windowsima i Webu
  • Nije potrebna kontinuirana veza s webom da bi sustav funkcionirao
  • DOM registrira događaje (otvaranja i zatvaranja) u periodu od 12 mjeseci neovisno o broju događaja
  • Naljepnica s transponderom za korisnike iOS-a
  • "Low battery" upozorenje
  • Google ID

Tapkey koristi najnaprednije poslužitelje u EU. Svaka komunikacija između aplikacije i cilindra je šifrirana u svim fazama prijenosa. Ukoliko administrator odobri pristup drugim korisnicima, to je sigurno i zaštićeno šifriranim Google ID-om ili ID-om Tapkey. Ukoliko je mobilni uređaj ukraden ili oštećen, račun za Tapkey ili Google ID može se odmah deaktivirati.

Čitajte i odgovorite na e-poštu, rezervirajte hotel za poslovne putovanje ili pročitajte preporuke za najbolji restoran za poslovnu večeru – većina poslovnih ljudi to čini pametnim telefonom. Pa zašto ne upravljati pristupom uredu ili stambenom prostoru putem smartphonea.

TITAN Zagreb d.o.o.
TITAN Zagreb d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi