Sika Croatia proslavila 20 godina djelovanja – „20 godina dobre kemije“


Pod sloganom „20 godina dobre kemije" tvrtka Sika Croatia proslavila je u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu 20 godina djelovanja.

Osnovana 1999. godine, kao tvrtka kćer švicarskog koncerna prošla je razdoblje koje su obilježili vrtoglavi rast, kratko usporavanje za vrijeme financijske krize i zatim se dogodio ponovni uzlet.

Put do uspjeha

Obilježavanje obljetnice proteklo je u druženju s partnerima tvrtke i razgovoru o budućim planovima, ali i prisjećanjima na izazove s kojima se Sika susretala, borbe s krizom, uspješnih projekata…

Sika je svoj put započela sa samo tri zaposlenika, dok danas ima 43 stalno zaposlene osobe. O uspjehu tvrtke govore i brojne reference na koje je izrazito ponosna, primjerice, aerodromi u Zagrebu i Splitu, Arena Zagreb, hoteli kao što su Lone ili Park.

Recept za uspjeh, prema riječima direktora Zorana Iljadice bio je vrlo jednostavan, a bazirao se na uspješnom plasiranju inovacija na tržište i što je još važnije, na tome što su pronašli i zadržali prave ljude. Istaknuo je to prilikom pozdravnog govora dobrodošlice i kratke prezentacije na samom početku eventa

Neki zaposlenici su u tvrtki od njezinih početaka, pa je tako primjerice, voditeljica logistike Andreja Smej na organiziranom eventu proslavila svojih 20 godina u Siki.

Iskazala je zadovoljstvo zbog rada u svjetskoj organizaciji u kojoj se svakodnevno može nešto naučiti i zaključila da je Sika kompanija koja zavrjeđuje uloženi trud.

Goste događanja kroz program je vodio Luka Bulić, a zabavljao Neno Belan i njegova grupa Fiumens.

Rekordna 2018.

Usporedno sa Sika Croatia d.o.o. rasla je i matična tvrtka Sika koja danas u cijelom svijetu broji 20.060 zaposlenika. Podružnice se nalaze u 101 zemlji diljem svijeta, a proizvodnja se odvija u više od 200 tvornica.

Nedavno je objavljeno da je upravo Sika Croatia najuspješnija Sika u Istočnoj Europi, i to treći put u posljednjih sedam do osam godina. Posebno uspješna bila je 2018. godina koju je Sika Croatia završila s više od 130 milijuna kuna prometa.

O tvrtki:
Sika je švicarska kompanija čija djelatnost obuhvaća tržište građevinske kemije, te je lider u razvoju i proizvodnji sustava za lijepljenje, brtvljenje, hidroizolaciju, ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i automobilskoj industriji.

U prošloj poslovnoj godini Sika je imala neto promet veći od sedam milijardi švicarskih franaka te operativnu dobit od 946 milijuna švicarskih franaka. Kotira na švicarskoj burzi u Zürichu već više od 50 godina s dnevnim prometom od oko 65 do 70 milijuna švicarskih franaka.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi