Sewerin RMLD-CS - Pokretni laserski detektor propuštanja metana


RMLD-CS (Remote Methane Leak Detector – Complete Solution) je visoko napredna tehnologija, sposobna otkrivati istjecanje metana iz velike udaljenosti. Ova tehnologija omogućuje otkrivanje propuštanja na područjima do kojih je teško doći, poput prometnih prometnica, dvorišta s psima, ograđenih područja, cijevi na mostovima i postrojenja za bioplin.

Uz to, instrument sadrži kameru u boji koja korisniku omogućava živu sliku mjesta na kojem je istaknut RMLD-CS. Unutarnja SD kartica snima snimku slike, kao i povezane mjerne podatke. To omogućava posebno učinkovitu dokumentaciju otkrivenih propuštanja.

RMLD-CS koristi tehnologiju poznatu kao „Tunable Diode Laser Absorption Spectroscopy" (TDLAS). Njegov laser prolazi kroz metan i apsorbira određeno područje infracrvenog svjetla, omogućavajući korisniku da otkrije propuštanje plina sa sigurne udaljenosti.

Instrument je isključivo razvijen za otkrivanje plina metana i ne pokazuje osjetljivost na ostale ugljikovodike. Koncentracija plina izračunava se količinom infracrvene svjetlosti koju apsorbira plin.

Na primjer, ako plinovod ima ekspanziju od 1 m i koncentraciju od 100 ppm, prikazuje se vrijednost od 100 ppm * m. Ako je plinovod od 100 ppm širok samo 0,5 m, izmjerena vrijednost je 50 ppm * m.

RMLD-CS djeluje u različitim terenskim uvjetima, uključujući širok raspon temperature, laganu kišu i maglu.

RMLD-CS odobren je kao optička metoda osjetljiva na metan za otkrivanje istjecanja na membranskim sustavima u skladu s TRAS 120.

Instrument uključuje mnogo novih značajki, koje smanjuju troškove i poboljšavaju upotrebu.

Te napredne značajke uključuju:
  • Kameru u boji
  • Interno vođenje podataka
  • Wi-Fi
  • GPS
  • Bluetooth-BLE
  • Ekran u boji
  • Podrška za mobilnu aplikaciju
  • Dvostruki punjač
  • Punjive i zamjenjive baterije
  • Ergonomično kučište
SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi