Seminar FIDIC uvjeti ugovora, sporovi, nova izdanja 2017. na ovogodišnjem sajmu PromoArh u Poreču


Sajam PromoArh u Poreču, dvorana Žatika od 21.-23.09.2022

PromoArh  2022. – 2. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja održati će se u dvorani Žatika od 21. – 23. rujna 2022. godine.

Osim poznatih brendova koji će predstaviti mnogobrojne novitete u graditeljstvu, i ove je godine stavljen fokus na bogat stručni program.

U Poreč dolazi predavač profesor mr.sc. Časlav Dunović, dipl.ing.građ. koji će održati seminar na temu FIDIC uvjeti ugovora koji su najviše primjenjivani modeli ugovora za građevinske i inženjerske radove u svijetu, te su trenutno najčešći, ako ne i jedini, međunarodni standard ugovaranja radova koji se koriste u Hrvatskoj.

Seminar FIDIC uvjeti ugovora, sporovi, nova izdanja 2017.

Program seminara

  1. Modeli općih uvjeta ugovora FIDIC
  2. Potraživanja i rješavanje sporova
  3. FIDIC izdanja 2017.

Seminar je namijenjen svima koji već rade na projektima u kojima se primjenjuju FIDIC-ovi uvjeti ugovora kao i onima koji će ubuduće raditi na takvim projektima:

  • Voditelji projekata u javnim i privatnim poduzećima
  • Konzultanti i nadzorni inženjeri
  • Svi koji se žele upoznati s FIDIC-ovim uvjetima ugovora ili proširiti svoja znanja

Kroz svoj Education point sajam PromoArh omogućuje i stručno usavršavanje sudionika, stoga će polaznicima članovima HKIG ( Hrvatska komora inženjera građevinarstva ) i HKA ( Hrvatska komora arhitekata ), biti izdane potvrde za ostvarene akademske sate prema Programu stručnog usavršavanja HKIG i HKA.

Kotizacije za predavanje kao i ostali dio stručnog programa možete pronaći na www.promoarh.com.

STUDIO 053 d.o.o.
STUDIO 053 d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi