Schüco – kontrola ulaznih vrata


Schüco – kontrola, komunikacija i upravljanje ulaznih vratiju, sve preko Schüco DSC Touch Display modula.

Danas bolja kvaliteta života počinje na ulaznim vratima – s Schüco sustavom kontrole vrata (DCS). Sustav kontrole vrata Schüco (DCS) jedinstven je modularni sustav upravljanja vrata. DCS kombinira udobnost i sigurnost s najnovijom tehnologijom i sofisticiranim dizajnom – a također je nevjerojatno lagan za rad.

Sustav kontrole vrata Schüco impresionira svojim bezvremenskim, elegantnim dizajnom, sigurnošću i udobnošću. Također, impresionira i sa svojom raznovrsnošću: modularna konstrukcija DCS omogućuje da se sve funkcije otvaranja, zatvaranja i nadzora kombiniraju pojedinačno prema vašim zahtjevima.

DCS je jedini sustav na tržištu koji se može ugraditi u ravninu i na taj način integrirati nenametljivo u svaka ulazna vrata. Na taj način vrata i sustav čine vizualno savršenu cjelinu. Također, možete izabrati otvarati vrata otiskom prsta, numeričkim kodom ili smartphonom te koristiti detektor pokreta ili LED rasvjetu.

ILSAD d.o.o.
ILSAD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko zastupnika u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Požegi i Slatini. Dostava i montaža u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi