Schuco pogled u svijet sa kliznim sustavom ASS 77 PD


Schüco ASS 77 PD.HI na ručnu upotrebu, kombinirana toplinska izolirana aluminijska GRP klizna stijena sa 197 mm širine štoka, max. transparentnost i najveći mogući prolaz svjetlosti.

Okvir od aluminija, toplinskog mosta (izolacijske trake iz PA). Okvir je opremljen s dva valjak profila koji mogu biti proizvedeni s preciznim spojevima uglova. Spajanje okvira moguće je u radionici i na gradilištu. Moguće vrste obrade: eloksiranje i plastificiranje.

Krilo, vrlo uske poliamidno krilo se lijepi izravno sa izolacijskim staklom, što zatim formira statički element. Element se alternativno može izvesti kao dvostruko i trostruko ostakljenje. To zahtijeva posebnu pozornost na kompatibilnost rubu stakla sa samin profilom krila. Osim toga, za optimalne rezultate lijepljenja potrebno je kvalitetno čišćenje materijala prije ljepljenja.

ILSAD d.o.o.
ILSAD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko zastupnika u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Požegi i Slatini. Dostava i montaža u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi