Savršeni Grohe noviteti za jedinstveni doživljaj u kuhinji


Na ekskluzivnom ručku u Studiu Lane Klingor Mihić predstavljena je Grohe Red kuhinjska mješalica s kojom kuhanje postaje užitak. U samo nekoliko sekundi daje vruću ili zakuhanu vodu, a kuhinja zajedno s ostalom elegantnom i funkcionalnom opremom nalikuje onima iz časopisa.

Kuhinjske novitete, renomiranog brenda Grohe, koji mnogim kućanstvima štede vrijeme i podižu kvalitetu života prepoznala je i Lana Klingor Mihić, celebrity masterchefica kojoj su praktična, ali i estetski prihvatljiva rješenja, imperativ.

Kako izgleda primjena inovativnih pametnih rješenja, kao primjerice Grohe Red kuhinjska mješalica koja postiže kipuću, na 100 stupnjeva zagrijanu, vodu demonstrirala je Lana Klingor Mihić novinarima i food blogerima koje je na eksluzivnom ručku ugostila u svome Studiju.

U decentno uređenom Studiju pokazala je lakoću kuhanja koju omogućuju upravo Grohe noviteti. Uz primjenu Grohe Red mješalice u trenu je skuhala domaće crne njoke od sipe s brancinom i servirala ih gostima.

I dok se širio opojni miris čaja od začinskog bilja u kojem se kuhao brancin uzvanici su stekli uvid u jednu posve novu dimenziju uživanja u kuhanju – spoju inovacije i dizajna. Upravo tu privelegiju omogućuju Grohe proizvodi, koji osim toga što stede novac i vrijeme, uvijek i iznova postavljaju visoke standarde inovacije, estetike i elegancije.

Jedinstveni doživljaj uz Grohe slavine sudopere

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije. Za takvu atmosferu pobrinut će se nove Grohe slavine i sudoperi prepoznatljivog elegantnog stila i kvalitete.

Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bi napunili lonce, pripremili hranu i oprali posuđe nakon obroka, to je sudoper. Svojom jedinstvenom visokokvalitetnom ponudom kuhinjskih sudopera, GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, postavlja nove standarde – GROHE-ova moderna kuhinja savršen je spoj oblika i funkcionalnosti.

Grohe Red

Dugi postupak kuhanja vode sada je stvar prošlosti! Sustav za vodu GROHE Red brzo zagrijava filtriranu vodu do 100 °C i staje na kraj zamornom čekanju. Sustav je jednostavan za uporabu i vrlo siguran.

TÜV je testirao i odobrio tehnologiju GROHE ChildLock jer je tvrtki GROHE sigurnost najmlađih ukućana posebno važna. GROHE Red istovremeno štedi vodu, energiju i troškove i time omogućuje život u stopostotnoj udobnosti.

Bezvremenski dizajn slavine savršeno pristaje uz jedinstveni stil svake kuhinje, stoga je ne treba skrivati od pogleda. Verzija Mono miješalice GROHE Red za vruću vodu, nadopunjuje postojeću kuhinjsku miješalicu.

Verzija Duo miješalice GROHE Red, opskrbljuje vas vrelom i rashlađenom vodom iz slavine i potpuno zamjenjuje prethodno ugrađenu kuhinjsku miješalicu. U toj je verziji dovod obične i kipuće vode odvojen.

Oprema uključuje i bojler s integriranim filtrom. Bojler zapremnine od tri ili pet i pol litara lako se može ugraditi ispod svakog uobičajenog sudopera. Ugradbeni filtar može se ponovno naručiti u internetskoj trgovini GROHE i promijeniti kod kuće jednom rukom.

Za razliku od grijanja vode u čajniku ili na ploči za kuhanje, GROHE Red grije upravo onoliko vode koliko vam je potrebno. Niti veće količine vrele vode potrebne primjerice za pripremu špageta ne predstavljaju nikakav problem.

Zahvaljujući funkciji za punjenje spremnika moguće je odjednom uzeti do tri litre kipuće vode. Potpuna udobnost: čim aktivirate funkciju za punjenje spremnika, tipku više ne morate pritiskati, a GROHE Red automatski će se zaustaviti nakon 60 sekundi.

Grohe sudoperi

GROHE sudoperi dizajnirani su kao PerfectMatch, ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombiniraju s GROHE kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, ugodnih proporcija i bez prskanja.

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirati u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, u ravnini s radnom pločom, kao model sa ugradnjom ispod radne ploče ili kao model sa smanjenim rubom.

Zahvaljujući QuickFix sustavu i standardnom reverzibilnom dizajnu, GROHE kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi.

Mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke ili gnjavaže. Još jedan plus su i značajke poput GROHE Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko odštopavanje koje garantira da nikada više nećete morati uroniti svoju ruku u prljavu vodu zbog zaštopanog sudopera.

Više informacija na www.grohe.hr

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi