ROWENTA X-COMBO Allergy+ - novi hibridni baterijski usisavač


Novi baterijski štapni usisavač kombinira dubinsko usisavanje i učinkovito brisanje s dva rotirajuća diska u jednom koraku. Rowenta X-COMBO Allergy+ je jedini baterijski usisavač koji nudi kombinaciju usisavanja i rotirajućih diskova za jednostavno i do upola brže čišćenje.

Pogodan je za sve vrste tvrdih površina. Napredna Aerospin tehnologija za usisavanje, brzo brisanje i sušenje omogućuje vrhunske rezultate. Rowenta X-COMBO Allergy+ nudi 3 načina čišćenja - samo usisavanje, samo mokro brisanje podova ili istodobno usisavanje i brisanje podova. Rotacijski diskovi se okreću brzinom do 5 okretaja u sekundi za vrlo efikasno brisanje podova.

Snaga ovog baterijskog štapnog usisavača je 215W što omogućava dubinsko usisavanje. Opremljen je sa 21,6 V litij-ionskom baterijom (6 ćelija) što mu omogućuje do 60 minuta autonomije s jednim punjenjem bez opadanja snage usisavanja.

Potrebno vrijeme punjenja je 4h. Rowenta X-COMBO Allergy+ izuzetno je lagan (3,5kg) i tih (79dB) što omogućuje njegovu jednostavnu upotrebu bez napora.

Radi bez vrećica jer upotrebljava ciklonsku tehnologiju. Njegovo održavanje je jednostavno, jer se promjena krpe može izvršiti bez ruku za potpunu udobnost i higijenu.

Krpe se mogu prati u perilici. Uz usisavač se isporučuju tri vrste krpa: 2 krpe za sve podove, 2 krpe za tvrdokorne mrlje i 2 krpe za brisanje prašine.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi