ROCKWOOL u tvornici kamene vune okupio više od 60 poslovnih partnera i uzvanika iz regije


  • nakon početnih 100 milijuna eura koliko je iznosila green field investicija, tvrtka od 2008. do sada uložila više od 20 milijuna eura
  • povećan asortiman proizvoda i prvi puta se kamena vuna kombinira s drugim materijalima kao što su aluminij, voal ili kraft papir

Naši zaposlenici bili su domaćini poslovnim partnerima iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije. Među uzvanicima bili su poslovni partneri s kojima više godina uspješno surađujemo, a koji ili kupuju naše proizvode ili su naši dobavljači roba i usluga, predstavnici lokalne i nacionalne vlasti, akademske zajednice te predstavnici sindikata kao i brojni pripadnici medija.

Povod ovom okupljanju je obilježavanje uspješne višegodišnje suradnje, a bila je to i prilika da tvrtka predstavi svoje poslovne rezultate kao i najnoviju investiciju koja se tiče ulaganja u proširenje ponude proizvoda.

Aleks Fonović, direktor tvornice istaknuo je „Nakon početnih 100 milijuna eura koliko smo uložili u ovaj naš green fieled pogon, od 2008. do danas uložili smo više od 20 milijuna eura, što u povećanje proizvodnog kapaciteta, ponude proizvoda, u zadovoljavanje sve oštrijih ekoloških standarda kao i u obrazovanje naših zaposlenika ali i u projekte društveno odgovornog poslovanja".

Pojasnio je kako je jedna od posljednjih većih investicija ona u tzv. offline proizvodnju. „Tu smo uložili više od 2,2 milijuna eura, a u njenoj realizaciji sudjelovalo je više od 40 stručnjaka te smo otvorili i 7 novih radnih mjesta", rekao je Aleks Fonović.

Uzvanicima se obratio i Mehdi Ossor, direktor prodaje za regiju Adria: „U 11 godina proizvodnje u istarskoj tvornici puno smo ulagali kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca na tržištu. Unaprjeđivali smo asortiman proizvoda kao i kvalitetu naših rješenja od kamene vune te razinu usluge. U našoj tvornici proizvodimo više od 600 različitih proizvoda koji odgovaraju brojnim zahtjevima građevinskog sektora i različitih industrija. Od sada, a upravo zahvaljujući ovoj najnovijoj investiciji, izrađujemo proizvode koji kombiniraju kamenu vunu s drugim materijalima, poput aluminija, voala ili kraft papira. To su rješenja za kose krovove, pregradne zidove i ventilirane fasade."

Nakon obilaska tvornice i novog dijela proizvodne trake, uzvanici su nastavili slavlje u obližnjem agroturističkom gospodarstvu uživajući u lokalnim delicijama.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi