ROCKWOOL raspisao natječaj za prestižne stipendije 13. godinu zaredom


Već 13. godinu zaredom u sklopu projekta Je li plava boja vaše latice? tvrtka ROCKWOOL Adriatic raspisuje natječaj za učeničke i studentske stipendije. Osim stipendija, svojim stipendistima nudi i praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna odnosno učenička od 10 tisuća kuna saznat ćemo tijekom prosinca, a natječaj je otvoren do 5. studenog 2020. godine.

„Ponosni smo što smo kroz 12 generacija do sada stipendirali 103 posebnih mladih osoba. Iz generacije u generaciju dobivamo potvrdu da smo im bili dodatan poticaj u njihovu rastu. Upravo nam je to i bio cilj. I zato uloženih gotovo 2 i pol milijuna kuna smatramo najboljom investicijom u razvoj društva. Podsjetimo, prošle godine izdali smo i publikaciju Je li plava boja vaše latice? PONOVO ZAJEDNO u kojoj smo predstavili dosadašnje stipendiste, a kojom je naša tvrtka dodatno htjela skrenuti pozornost javnosti na važnost ulaganja u obrazovanje, aktivno povezivanje tvrtki i lokalne zajednice te odati priznanje uspješnim učenicima i studentima", izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Detaljnije o natječaju i uvjetima možete pročitati OVDJE

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi