ROCKWOOL ponovo dobio Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja studenata


Zlatni indeks jedinstveni je projekt kojim devet studentskih udruga nagrađuju poduzeća koja su doprinijela rastu i razvoju studenata.

Jučer su nam studenti okupljeni u eSTUDENT udrugu dodijelili Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja u 2022. godini. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz kojega svakom dobitniku dodjeljujemo  stipendiju od 4.380 eura u jednoj akademskoj godini, a pored toga i plaćenu praksu te mogućnost zapošljavanja po završetku studija.

„Zahvaljujemo što su studenti i ove godine prepoznali naša nastojanja da izvrsnim studentima pomognemo na njihovom putu. Cijeli tim naših kolegica i kolega stoji iza projekta Je li plava boja vaše latice? kojeg provodimo već 15 godina. Ovo je naš 8. zlatni indeks a činjenica da je ove godine konkurencija bila jača no ikada daje dodatni sjaj ovoj nagradi, istaknula je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Poduzeća se nagrađuju u 6 kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata i posebna nagrada povjerenstva. Također, ove godine je uvedena nova kategorija: sport i zdravlje studenata. Kategorija za najbolji imidž odabire se online anketom koja je otvorena za javnost.

Povjerenstvo je poručilo da je cijeli projekt udrugama i poduzećima od velike važnosti, kako sada tako i u budućnosti, a i nakon studiranja.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi