ROCKWOOL najveći izvoznik u Rumunjsku i među 3 najveća u Italiju u 2020. godini


Udruga Hrvatski izvoznici dodijelila je nagrade Zlatni ključ najvećim hrvatskim izvoznicima za 2020. godinu

ROCKWOOL Adriatic dobio je nagradu "Zlatni ključ" u kategoriji NAJBOLJI IZVOZNIK U RUMUNJSKU U 2020.godini. Također je bio nominiran i u kategoriji NAJBOLJI IZVOZNIK U ITALIJU u prošloj godini.

Aleks Fonović, direktor tvornice tom je prigodom naglasio kako je ovo još jedna potvrda snage naše tvrtke odnosno naših kolegica i kolega kao i kvalitete naših proizvoda. "Smatramo to velikim uspjehom pogotovo što je prošla godina za sve nas bila jako izazovna i morali smo se jako brzo prilagođavati potpuno novim i nikad ranije viđenim poslovnim okolnostima zbog svjetske pandemije. Zahvaljujem svim našim zaposlenicima i ovu nagradu posvećujem svima njima.", istaknuo je Aleks Fonović. Ovogodišnji Zlatni ključ, druga je takva nagrada jer smo bili proglašenim najvećim izvoznikom u Italiju u 2015. godini.

Stručno povjerenstvo za dodjelu nagrada „Zlatni ključ“ najboljim izvoznicima u 2020. godini sastavljeno je od predstavnika Hrvatskih izvoznika, HBOR-a, HGK, HUP-a, FINA-e, MINGOR-a, MINPO-a, MVEP-a, DZS, Carinske uprave, HAMAG-BICRO-a, HRT-a i CRANE-a.

Fotogalerija (3)

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi