ROCKWOOL ima novu voditeljicu prodaje za Hrvatsku i Sloveniju


Katarina Ćavar Mošnička nova je voditeljica prodaje u tvrtki ROCKWOOL Adriatic. Bit će usmjerena na daljnje jačanje i razvijanje prodajne mreže u Hrvatskoj i Sloveniji.

"Drago nam je da Europska unija oporavak gospodarstva vidi upravo i kroz energetske obnove zgrada. Najveći dio postojećeg fonda zgrada u Hrvatskoj je star i energetski neučinkovit i zato treba poticati cjelovitu obnovu zgrada koja obuhvaća ne samo energetsku obnovu veći i povećanje seizmičke stabilnosti te zaštite od požara. Upravo na tom području ROCKWOOL ima više od 80 godina iskustva i dugu tradiciju razvijanja rješenja od kamene vune koja pruža ne samo toplinsku već i protupožarnu te zvučnu izolaciju. Zajedno sa svojim timom mi ćemo dodatno unaprjeđivati kvalitetu usluge prema našim partnerima i kupcima kako bismo mogli zajedno što učinkovitije odgovarati na potrebe tržišta," rekla je Katarina Ćavar Mošnička.

Katarina je u tvrtki ROCKWOOL 13 godina i to na poziciji voditeljice službe za kupce za Adriatic regiju koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BIH, Crnu Goru i Makedoniju. Ukupno ima 22 godine iskustva rada u internacionalnim tvrtkama i to u prodaji, nabavi i logistici.

Na njeno mjesto voditeljice službe za kupce sada dolazi Suzana Rebelić koja je u tvrtki ROCKWOOL Adriatic od 2007. godine i to na poziciji specijalistice u službi za kupce.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi