ROCKWOOL dobio nagradu za doprinos u smanjenju utjecaja građevinskog sektora na klimu i za odlučno djelovanje kako bi se ubrzala zelena tranzicija


Ernst &Young u Danskoj i Danska gospodarska komora dodjeljuju posebnu nagradu za dugoročno stvaranje vrijednosti tvrtkama koje se ističu na području održivosti i koje su dokumentirale značajan doprinos. Dodjeljuje se tvrtkama s jasnim ambicijama da djeluju kao odgovorne tvrtke koje pozitivno utječu na održivu tranziciju i koje su pokazale i izvijestile o napretku u ispunjenju tih ambicija.

Ovom posebnom nagradom za dugoročno stvaranje vrijednosti želimo skrenuti pozornost i čestitati onima koji imaju rješenja. Želimo istaknuti tvrtke s jasnim ambicijama održivosti i koje imaju značajan, dokumentiran utjecaj. EY i Danska gospodarska komora smatraju da je ROCKWOOL takva tvrtka”, rekao je Jan C. Olsen, izvršni direktor EY-a u Danskoj.

Svečana dodjela nagrada održana je u Kopenhagenu, a nagradu je u ime tvrtke primio predsjednik uprave ROCKWOOL grupe Thomas Kähler.

Vremena kada je održivost značila samo priče o dobrim namjerama i floskule uredno umotane u zeleni i reciklirani papir prošla su, na sreću. Sada se radi o postavljanju i postizanju ambicioznih ciljeva, upravo onako kako to mi radimo kada izvještavamo o financijskim rezultatima ”, komentirao je Thomas Kähler prilikom primanja nagrade.

Što se tiče nagrade, izvršni direktor ROCKWOOL grupe Jens Birgersson rekao je: „Održivost je čvrsto integrirana u našu cjelokupnu poslovnu strategiju. Naš je pristup temeljen na činjenicama koje potvrđuju naš napretku da maksimiziramo pozitivan učinka naših proizvoda uz minimiziranje negativnog utjecaja naše proizvodnje. Sve je to provjerljivo i dokumentirano. koji se može provjeriti kako bismo dokumentirali Trajno stvaranje dugoročne vrijednosti upravo je ono što želimo postići, stoga zahvaljujemo EY i Danskoj gospodarskoj komori što su prepoznali naše napore”.

Nagrada je priznanje tvrtki ROCKWOOL za doprinos u smanjenju utjecaja građevinskog sektora na klimu i za odlučno djelovanje kako bi se ubrzao zeleni prijelaz.

ROCKWOOL je također zadovoljan što je bio finalist nagrade EY-a i Danske gospodarske komore u kategoriji inovacije u održivosti.

Svi u našoj firmi smo ponosni da smo dio ove Grupe koja tako predano radi na održivom razvoju a na dobrobit cijelog društva i budućih generacija“, komentirao je nagradu Aleks Fonović, direktor tvornice kamene vune u Istri.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi