Riješite se golubova efikasno i zauvijek


Želite li se efikasno i zauvijek riješiti golubova s balkona, prozorskih klupčica, greda ili žljebova, zaštitite se pomoću mehaničkog igličastog sustava ili sustavom mreža.

Oba sustava ugrađuju se jednostavno.

Mehanički igličasti sustav sastoji se od niza visokih i niskih iglica na metalnoj podlozi koja ne reagira na atmosferske promjene. Ta podloga jamči dug vijek trajanja, a pri izmjenama temperature ne dolazi do pucanja. Pri kupnji zaštite valja birati multifunkcionalnu zaštitu, kod koje, kut iglica prema potrebi možemo mijenjati.

Koristiti se za zaštitu sljemena, istaka, izbočina, balkona, vanjskih jedinica klima-uređaja, greda i vijenaca, oluka i žljebova i ostalih mijesta slijetanja.

Sistem zaštite mrežama izravno štiti prozore, balkone, lođe i nadstrešnice, svjetlarnike protiv golubova, galebova, vrana i manjih ptica. Oba sustava zaštite su bezopasni za ptice jer ih ne ozljeđuju, a odmiču s neželjenog mjesta slijetanja.

FARBAK d.o.o.
FARBAK d.o.o.
Internet adresa

Proizvodnja, prodaja i ugradnja u cijeloj Hrvatskoj te u Austriji, BiH, Crnoj Gori, Italiji, Makedoniji, Njemačkoj, Sloveniji i Srbiji.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi