Ravni krovovi i fasade – kvalitetna, povoljna i široka ponuda (Rockwool, Imper Italija)


Donosimo široku ponudu asortimana za ravne krovove, kontaktne i ventilirane fasade, te pratećeg asortimana po vrlo povoljnim cijenama.

Ako planirate gradnju novog objekta ili samo renoviranje postojećeg krovišta i fasade svakako pogledajte asortiman i pošaljite upit za sve što vas zanima.

Pogledajte dio ponude:

Imper Italija (ravni krovovi)

Od nedavno u našem prodajnom program nudimo TPO membranu SIntofoil RT, talijanskog proizvođača Imper Itaia. Ovaj proizvod nije nepoznat na našem tržištu, gdje je bio prisutan od 2001. godine, u kojem su periodu nastale brojne reference.

U našoj ponudi za razliku od starog sivog Sintofoila, imamo bijeli TPO, armiran poliesterskom mrežicom – Sintofoil RT. Sitntofoil RT je, ne samo mehanički otporniji od starog Sintofoila ST, već zbog svoje bijele boje reflektira toplinu, na taj način pridonosi smanjenju pregrijavanja krovne konstrukcije, ali i općenitog fenomena pregrijavanja gradova.

Danas kad je sva pažnja usmjerena na štednju energije za grijanje i hlađenje, ovo nije zanemariv podatak.

Uz membranu, nudimo i sav ostali pribor, kao i materijale koji upotpunjuju ponudu za ravne krovove (XPS, kamena vuna Rockwool, geotekstil PP i PES, OSB ploče, fasadni sustavi sa stiroporom i kamenom vunom, parnu branu i sav ostali građevinski materijal).

Rockwool

Fasade
  • niz rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju fasada

Pronađite odgovarajući proizvod za vaš objekt!

Dostava je osigurana lakim i teškim dostavnim vozilima koja posjedujemo u našem voznom parku.

Kvaliteta, tradicija i vrhunska usluga glavne su odlike našeg poduzeća!

ZAMA d.o.o.
ZAMA d.o.o.
Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi